ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

«Συνεχίζει να ανακατεύεται το στομάχι μου» - Η ανάρτηση Πλακιά για όσα είπε ο Καραχάλιος για Καρυστιανού

«Συνεχίζει να ανακατεύεται το στομάχι μου» - Η ανάρτηση Πλακιά για όσα είπε ο Καραχάλιος για Καρυστιανού

Περιμένω επίσημη διάψευση, έγραψε ο κ. Πλακιάς για όσα είπε το πρωί της Τετάρτης ο Νίκος Καραχάλιος

Νέα αντίδραση του Νίκου Πλακιά προκάλεσαν όσα είπε σήμερα, Τετάρτη, το πρωί ο Νίκος Καραχάλιος για την Μαρία Καρυστιανού και το κίνημα ΚΥΜΑ που ο ίδιος δημοσιοποίησε μέσω Χ.

Μένοντας στο ίδιο πνεύμα του πρώτου σχολίου του για τη φημολογία δημιουργίας κόμματος από τη Μαρία Καρυστιανού, ο Νίκος Πλακιάς έγραψε, σύμφωνα με το protothema.gr, «συνεχίζει να ανακατεύεται το στομάχι μου».

Εξηγώντας, μάλιστα, την αντίδρασή του, ο κ. Πλακιάς συνεχίζει στη σημερινή ανάρτησή του γράφοντας «Καραχάλιος=Δώδεκα χρόνια σύμβουλος πολιτικής στρατηγικής της οικογένειας Καραμανλή».

«Περιμένω επίσημη διάψευση» καταλήγει στην ανάρτησή του ο Νίκος Πλακιάς.

Υπενθυμίζεται ότι όταν στις 2 Νοεμβρίου διακινήθηκαν οι φήμες από τον Νίκο Καραχάλιο ότι επίκειται κόμμα από τη Μαρία Καρυστιανού με το όνομα ΚΥΜΑ - κάτι που στη συνέχεια διέψευσε η πρόεδρος του συλλόγου συγγενών θυμάτων των Τεμπών - ο Νίκος Πλακιάς είχε σχολιάσει «εμένα η θάλασσα με ανακατεύει»

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ