ΣΥΡΙΖΑ: Το Σάββατο η εκλογή προέδρου της κοινοβουλευτικής ομάδας, Ρένα Δούρου και Παύλος Πολάκης οι υποψήφιοι
Αύριο πρόκειται να επισημοποιηθεί του βουλευτή Χανίων στην κοινοβουλευτική ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, που χάνει έναν - έναν τους βουλευτές της και έχει μείνει πλέον με 17 - Μόλις 7 βουλευτές συμμετείχαν στη συνεδρίαση της Κ.Ο - Οργή Φάμελλου, κάνει λόγο για «απαράδεκτη μεθόδευση» της επιστροφής Πολάκη
Με την ομόφωνη εκλογή του Γιάννη Αμανατίδη στη θέση του Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ολοκληρώθηκε η πρώτη συνεδρίαση μετά την παραίτηση του Σωκράτη Φάμελλου από την ηγεσία του και τον «οδικό χάρτη» για τον/ την αντικατάσταση του.
Συγκεκριμένα, στις 9 το πρωί του Σαββάτου θα συνεδριάσει εκ νέου η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ για να εκλέξει τον νέο/νέα επικεφαλής και ακολούθως θα συνεδριάσει η κεντρική επιτροπή του κόμματος, ώστε να σταλεί μήνυμα ολικής ανασυγκρότησης του κόμματος.
Παράλληλα, αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί η επιστροφή του Παύλου Πολάκη στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος, αφού μετά την εκλογή του κ. Αμανατίδη, αναμένεται να αναγνωστεί η επιστολή επιστροφής του κ. Πολάκη στην Ολομέλεια της Βουλής.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!