ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τα δύο πρόσωπα του καιρού: Στη Φλώρινα χιόνια και -2 βαθμοί και στην Κρήτη 22άρια

Τα δύο πρόσωπα του καιρού: Στη Φλώρινα χιόνια και -2 βαθμοί και στην Κρήτη 22άρια

Στην Αθήνα γέμισαν οι παραλίες από κόσμο που έκανε βουτιές κι έπαιζε ρακέτες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Την ώρα που η Βόρεια Ελλάδα βρίσκεται στο επίκεντρο του νέου κύματος της κακοκαιρίας με χιόνια και τσουχτερό κρύο, στην Κρήτη «μυρίζει» άνοιξη.

Τα δύο πρόσωπα του καιρού καταγράφονται στον χάρτη που έχει δημοσιεύει ο γνωστός μετεωρολόγος Θεόδωρος Κολυδάς. Στη Φλώρινα που έχει ντυθεί στα λευκά από τα χιόνια, ο υδράργυρος δείχνει -2 βαθμούς Κελσίου.

Ταυτόχρονα, στην Κρήτη το θερμόμετρο έχει «αγγίξει» τους 22 βαθμούς Κελσίου.

Την ίδια στιγμή, γράφει το newsit.gr, οι Αθηναίοι έσπευσαν την Κυριακή (12.01.25) στις παραλίες της πρωτεύουσας για να κάνουν βουτιές και να παίξουν ρακέτες υπό τον υπέροχο ήλιο, λίγο πριν οι βροχές και οι καταιγίδες «χτυπήσουν» και την Αττική.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google