Ταλαιπωρία για επιβάτες στα λιμάνια: Δεμένα πλοία στον Πειραιά χωρίς επίσημο απαγορευτικό απόπλου
Παρά την απουσία γενικού απαγορευτικού απόπλου, ακτοπλοϊκές εταιρείες ακύρωσαν δρομολόγια λόγω των ανέμων, με αποτέλεσμα επιβάτες να παραμένουν εγκλωβισμένοι στα λιμάνια και να αναζητούν νέα δρομολόγια.
Σύμφωνα με το protothema.gr, χωρίς την έκδοση επίσημου απαγορευτικού απόπλου, αλλά με ακυρώσεις δρομολογίων από ακτοπλοϊκές εταιρείες λόγω των ισχυρών ανέμων, διαμορφώνεται το σκηνικό στα λιμάνια, προκαλώντας ταλαιπωρία στους επιβάτες που αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης προς τους προορισμούς τους.
Ειδικότερα, παρά το γεγονός ότι δεν έχει τεθεί σε ισχύ γενικό απαγορευτικό απόπλου, αρκετά πλοία στο λιμάνι του Πειραιά παραμένουν δεμένα το πρωί του Σαββάτου. Ωστόσο, ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες, με δική τους απόφαση, επέλεξαν να μην πραγματοποιήσουν τα προγραμματισμένα δρομολόγια, επικαλούμενες τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες των προηγούμενων ωρών.
Στο λιμάνι βρίσκονται αρκετοί ταξιδιώτες, αρκετοί εκ των οποίων συνοδεύονται από κατοικίδια και μεταφέρουν πολλές αποσκευές, προσπαθώντας να επικοινωνήσουν με τις ακτοπλοϊκές εταιρείες για να ενημερωθούν σχετικά με τις εναλλακτικές επιλογές και τα επόμενα διαθέσιμα δρομολόγια.
Να σημειωθεί ότι λόγω των ισχυρών ανέμων δεν κατάφεραν να «δέσουν» στο λιμάνι της Μήλου τα πλοία Knossos και Festos Palace, που μεταφέρουν 1.641 επιβάτες, οι οποίοι και αναμένουν άλλο δρομολόγιο για να φτάσουν στον προορισμό τους, με άγνωστο το πότε και το πώς.
Το Knossos Palace εκτελούσε το δρομολόγιο Πειραιάς – Μήλος – Ηράκλειο και το Festos Palace είχε αποπλεύσει από το Ηράκλειο κατευθυνόμενο προς Μήλο και Πειραιά.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.
"Άντε και στα δικά μας", εύχεται στέλεχος του Τσίπρα για τη Γαλλία - "Θέλουν και επιδιώκουν χάος" λένε Άδωνις-Μαρινάκης
"Τον Νοέμβριο βλέπω ότι μαθητές και φοιτητές θα βγουν στους δρόμους", είπε στέλεχος της ΕΛΑΣ για τα επεισόδια στη Γαλλία.