ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 21 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τέμπη: «Οι πολιτικοί ευθύνονται για τον θάνατο των συγγενών μας» λέει ο Θοδωρής Ελευθεριάδης που «έχασε» τη μητέρα του στο δυστύχημα

Τέμπη: «Οι πολιτικοί ευθύνονται για τον θάνατο των συγγενών μας» λέει ο Θοδωρής Ελευθεριάδης που «έχασε» τη μητέρα του στο δυστύχημα

«Ευθύνη έχουν αυτοί που δεν υλοποίησαν την 717, η Hellenic Train, ο ΟΣΕ, αυτοί που μπάζωσαν, που υπέγραψαν, αυτοί που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους» πρόσθεσε

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Για την απώλεια της μητέρας του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη και τα όσα έγιναν στη συνέχεια, μίλησε στο Mega ο Θοδωρής Ελευθεριάδης. Δύο χρόνια μετά την εθνική τραγωδία, ο ίδιος και οι υπόλοιποι συγγενείς των θυμάτων, παλεύουν για δικαίωση στη μνήμη των αγαπημένων τους προσώπων που έχασαν τη ζωή τους.

«Έχει έρθει η ώρα, αναγκαστικά, να βγούμε όλοι οι συγγενείς μπροστά», ανέφερε στην εκπομπή «Buongiorno» του Mega ο Θοδωρής Ελευθεριάδης, γιος της 55χρονης Μαρίας Εγούτ, η οποία ήταν ανάμεσα στους 57 νεκρούς του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

«Εκτός από τους συγγενείς που πενθούμε, θεωρώ ότι όλη η κοινωνία πενθεί από την πρώτη στιγμή. Δεν θα ξεχαστεί το θέμα, ό,τι και να γίνει. Οι πολιτικοί κάνουν πολιτικά παιχνίδια στις πλάτες μας», συμπλήρωσε.

«Οι πολιτικοί ευθύνονται για τον θάνατο των συγγενών μας. Ποιος ευθύνεται για τον θάνατο της μητέρας μου, δεν ευθύνεται κάποιος; Οι πολιτικές ευθύνες κάποια στιγμή πρέπει να καταλήξουν σε ποινικές».

«Ευθύνη έχουν αυτοί που δεν υλοποίησαν την 717, η Hellenic Train, ο ΟΣΕ, αυτοί που μπάζωσαν, που υπέγραψαν, αυτοί που δεν έκαναν καλά τη δουλειά τους. Το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ δεν με ικανοποίησε. Δεν ήμουν ικανοποιημένος κυρίως με τα σχόλια που έγιναν, ο πρόεδρος της επιτροπής είπε πράγματα που ήταν απαράδεκτα» πρόσθεσε.


Όλα αυτά ενώ συνεχίζεται ο έλεγχος από κλιμάκιο της ΔΑΕΕ στο Κουλούρι, όπου βρίσκονται τα συντρίμμια των δύο αμαξοστοιχιών που συγκρούστηκαν στα Τέμπη. Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκαν μεταλλικά τμήματα που είναι πιθανό να προέρχονται από το κόκπιτ της μηχανής της εμπορικής αμαξοστοιχίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως εντός των επόμενων ημερών οι ερευνητές της Πυροσβεστικής θα επιστρέψουν στο Κουλούρι και θα ακολουθήσουν έρευνες από μεταλλουργούς και χημικούς μηχανικούς, προκειμένου να βρεθούν ίχνη καύσης ή οποιοδήποτε άλλο στοιχείο.

Έκρηξη στην Πλάκα: «Ολονύχτια μάχη για τους 6 αγνοούμενους – «Είναι ώρες αγωνίας», λέει ο Χάρης Δούκας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Έκρηξη στην Πλάκα: «Ολονύχτια μάχη για τους 6 αγνοούμενους – «Είναι ώρες αγωνίας», λέει ο Χάρης Δούκας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θρίλερ στην Πλάκα: Βρέθηκε η τσάντα της Αμερικανίδας τουρίστριας - «Από αέριο η έκρηξη, τρομακτική η έντασή της» λέει ο Δούκας
Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη για Γλυπτά Παρθενώνα: «Ένα δάνειο και ένας ακρωτηριασμένος ναός δεν είναι το ίδιο»
Μύκονος: Καίγεται ακόμα το πλοίο – Έφτασε το «Αιγαίον Πέλαγος» που μπορεί να ρίξει 2.500 κυβικά νερού την ώρα