ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θανάσης Λάλας: «Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα διαβάζεται πολύ εύκολα, είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έγραψε best seller»

Θανάσης Λάλας: «Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα διαβάζεται πολύ εύκολα, είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έγραψε best seller»

«Ο Τσίπρας έφτασε τις 60.000 πωλήσεις, ο Σημίτης δεν ξεπέρασε τα 1.500 αντίτυπα», σχολίασε ακόμα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ο Θανάσης Λάλας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό σαββατοκύριακο» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, και για το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα.

«Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα διαβάζεται πολύ εύκολα, είναι ο μόνος Έλληνας πολιτικός που έγραψε best seller», είπε αρχικά ο Θανάσης Λάλας.

Ο Θανάσης Λάλας είπε στη συνέχεια: «Ο Τσίπρας έφτασε τις 60.000 πωλήσεις, ο Σημίτης δεν ξεπέρασε τα 1.500 αντίτυπα. Ο Τσίπρας πέτυχε τον στόχο του, να κριτικάρουν το βιβλίο του. Δεν ήταν τόσο πολύ προσβλητικά τα όσα έγραψε ο Τσίπρας για τον Κασσελάκη στο βιβλίο. Όλα αυτά τα πρόσωπα είναι δημόσια, δεν είναι κρυφά».


Σε ερώτηση για το αν ο Αλέξης Τσίπρας είναι από το ίδιο «ύφασμα» με τον Ανδρέα Παπανδρέου, ο Θανάσης Λάλας απάντησε: «Τα σπουδαία πράγματα δεν αντιγράφονται».

Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live