Θέμης Σοφός: Σκληρή απάντηση στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο – «Όσα γνωρίζω θα τα πάρω στον τάφο μου»

Ο Θέμης Σοφός κάνει λόγο για αντιδεοντολογικές και χαμηλού επιπέδου αναφορές του Μιχάλη Δημητρακόπουλου
Ο Θέμης Σοφός απάντησε στα όσα είπε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, που εκπροσωπεί πλέον τον Πέτρο Φιλιππίδη. Αφορμή στάθηκε το αίτημα για εξαίρεση ενός μέλους της σύνθεσης Μικτού Ορκωτού Εφετείου που ζητήθηκε στη χθεσινή δικάσιμο από τον δικηγόρο του κατηγορούμενου ηθοποιού, λόγω στενών σχέσεων που διατηρεί η οικογένειά της, με τον προηγούμενο συνήγορο υπεράσπισης του κυρίου Φιλιππίδη, Θέμη Σοφό.
Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ο Θέμης Σοφός είναι γνώστης της υπόθεσης καθώς έχει συντάξει τα απολογητικά υπομνήματα του Πέτρου Φιλιππίδη και «ξέρει τα μυστικά του». Από την πλευρά της, η εφέτης πήρε το λόγο, αναφέροντας πως «δεν στοιχειοθετείται αίτηση εξαίρεσης ούτε υπάρχει κάποιος λόγος αποχής. Είναι ένας δικηγόρος που έχει αναλάβει ένα στάδιο της διαδικασίας και διατηρούμε σχέσεις τις οποίες δεν θα τις έλεγα στενές» είπε.
Ο Θέμης Σοφός τόνισε ότι οι πληροφορίες που αφορούν τους εντολείς του είναι απόρρητες και δεν πρόκειται να τις δημοσιοποιήσει, χαρακτηρίζοντας τις αναφορές του Μιχάλη Δημητρακόπουλου ως αντιδεοντολογικές και χαμηλού επιπέδου.
Σε δήλωση που παραχώρησε στην εκπομπή «Super Katerina» του Alpha, επισήμανε πως τα όσα γνωρίζει για τους πελάτες του, θα τα κρατήσει μυστικά μέχρι τον θάνατό του.
Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος είχε καλέσει το πρωί τον συνάδελφό του, να του κάνει μήνυση αν κάτι από τα όσα υποστηρίζει δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. «Η σύγκρουση θα γίνει με εμένα και την αλήθεια! Το πρόβλημα είναι στην κυρία Μυλωνά, δεν υπάρχει πρόβλημα με τον κύριο Σοφό, δεν του προσάπτω κάτι» είχε συμπληρώσει ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Θέμης Σοφός δεν είναι διατεθειμένος να κάνει μήνυση στον Μιχάλη Δημητρακόπουλο.
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!