ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θέση για το υβριστικό σύνθημα της ΣΜΥΝ στην παρέλαση πήρε ο επίτιμος α/ΓΕΕΘΑ: «Θεμέλιο το ηθικό» – «Όχι» σε σκληρές τιμωρίες

Θέση για το υβριστικό σύνθημα της ΣΜΥΝ στην παρέλαση πήρε ο επίτιμος α/ΓΕΕΘΑ: «Θεμέλιο το ηθικό» – «Όχι» σε σκληρές τιμωρίες

«Κάποιες μικρές ποινές ναι, αλλά το ηθικό δεν πρέπει να τρωθεί»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Απόλυτη στήριξη στα σπουδαστές της ΣΜΥΝ για τα υβριστικά συνθήματα κατά της Τουρκίας έδωσε ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνος Φλώρος, τονίζοντας πως «το ηθικό είναι το κυρίαρχο κομμάτι με το οποίο κινούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις»

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, ο Κωνσταντίνος Φλώρος ανέφερε: «Είναι γεγονός ότι κυριάρχησαν δύο έννοιες πάνω στο περιστατικό. Η έννοια του ηθικού και της πειθαρχίας. Είναι και τα δύο θεμέλια του στρατεύματος. Σ’ αυτό το περιστατικό θα προτιμήσω το ηθικό. Όλες οι τερατολογίες που ακουστήκαν για αποτάξεις και υπέρμετρες τιμωρίες κατασταλτικών μέτρων γι’ αυτούς που υποτίθεται εξεφώνησαν αυτό το σύνθημα θα πρέπει να μπουν σε δεύτερη μοίρα.

Το ηθικό είναι το κυρίαρχο κομμάτι με το οποίο κινούνται οι Ένοπλες Δυνάμεις. Η χύτρα έβγαλε λίγο παραπάνω ατμό και έκανε δυνατότερο συριγμό. Δεν σπας ούτε τη χύτρα, ούτε σβήνεις τη φωτιά γιατί τον ατμό θα τον χρειαστείς. Η ταχύτητα είναι πολύ σημαντικό πράγμα. Οι Ένοπλες Δυνάμεις γνωρίζουν την έννοια της πειθαρχίας και η πειθαρχία δεν έχει μόνο κατασταλτικά μέτρα. Κάποιες μικρές ποινές ναι, αλλά το ηθικό δεν πρέπει να τρωθεί».



Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Σκέρτσος για την απαγόρευση των social media στους κάτω των 15: «Δίνουμε λύση αναλογική, συμβατή με ΕΕ και πρωτίστως εφαρμόσιμη»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν