Θεσσαλονίκη: 4 μηνών το έμβρυο που βρέθηκε νεκρό πίσω από την καντίνα – Το σημείο όπου εντοπίστηκε
Οι κάμερες θα δείξουν ποιος το άφησε - Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν είναι κορίτσι ή αγόρι
Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό της μητέρας του εμβρύου το οποίο βρέθηκε νεκρό το πρωί της Παρασκευής (16.05.2025) πίσω από καντίνα στη Θεσσαλονίκη.
Όλα δείχνουν πως η γυναίκα απέβαλε στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της, καθώς δίπλα στο έμβρυο που βρέθηκε σε καντίνα στο Ωραιόκαστρο της Θεσσαλονίκης υπήρχαν ίχνη του πλακούντα.
Η μητέρα του φέρεται πως μετά την αποβολή τράπηκε σε φυγή για άγνωστο λόγο παρατώντας το έμβρυό της στο σημείο.
Δείτε το σημείο όπου βρέθηκε παρατημένο το έμβρυο:

Η καντίνα στο Ωραιόκαστρο πίσω από την οποία βρέθηκε η σορός του βρέφους

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν το έμβρυο είναι κορίτσι ή αγόρι.
Οι αρχές ξεψαχνίζουν τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής για να βρουν ποια μητέρα παράτησε το παιδί της στο σημείο αλλά και να διευκρινιστεί αν το έμβρυο γεννήθηκε νεκρό ή πέθανε στην πορεία.
Το έμβρυο εντόπισε λίγες ώρες μετά την αποβολή και πάνω στο τσιμέντο, η ιδιοκτήτρια της καντίνας η οποία κάλεσε αμέσως τις αρχές.

eurokinissi
Η ιδιοκτήτρια μιλώντας τις κάμερες περιέγραψε πως το έμβρυο ήταν μόλις 13 εκατοστά και πως δεν γνωρίζει η ίδια ποια είναι η μητέρα του.
«Όπως φαίνεται ήταν μια αποβολή. Φαίνεται πως μια γυναίκα απέβαλε και το άφησε στο σημείο πίσω από την καντίνα. Προφανώς ήρθε εδώ γιατί είναι ανοιχτωσιά, ίσως να πονούσε και απέβαλε. Το νεογνό το βρήκα εγώ στο τσιμέντο όταν ήρθα να ανοίξω την καντίνα μου. Είναι ένα έμβρυο περίπου στα 12-13 εκατοστά. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε ποια μπορεί να είναι η γυναίκα που το άφησε», ανέφερε συγκεκριμένα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Γαρμπή - Σχοινάς έχασαν στο Εφετείο: Θα πληρώσουν 100.000 ευρώ για εμφανίσεις που δεν έγιναν, δεσμεύτηκαν τα εισιτήρια στο Κατράκειο
Η ανατροπή της πρωτόδικης απόφασης - Τι αναφέρει το Εφετείο για τη συνεργασία που δεν έγινε και τα χρέη προς το Δημόσιο
Πληθωρισμός: «Γκάζι» τιμών κατά 3,8% τον Αύγουστο – Ανατιμήσεις 13,5% στο μοσχάρι, 6,2% στα ενοίκια και 15,3% στη βενζίνη
Στέγαση, μεταφορές και εστίαση πρόσθεσαν 3,3 μονάδες στον πληθωρισμό
Ο Αλέξης Τσίπρας ανοίγει τα «χαρτιά» του από τη ΔΕΘ
Στις 5:00' το απόγευμα η συνέντευξη Τύπου του πρώην πρωθυπουργού.
Γεννήθηκε παιδί στην Αθήνα από έμβρυο που είχε κρυοσυντηρηθεί πριν από 22 χρόνια, χρόνο ρεκόρ -Μία βαθιά συγκινητική ιστορία
Ένα σημαντικό ιατρικό επίτευγμα με ιδιαίτερη ανθρώπινη διάσταση καταγράφηκε στην Αθήνα, καθώς μία 54χρονη γυναίκα γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι.
Χανιά: Τουρίστας ζήτησε αποζημίωση από ξενοδόχο, επειδή τον τσίμπησαν κουνούπια -«Καταστράφηκαν οι διακοπές μου»
Μία ιδιαίτερη υπόθεση ήρθε στο φως της δημοσιότητας με Βρετανό τουρίστα να ζητεί αποζημίωση από ξενοδόχο στα Χανιά, καθώς τον τσίμπησαν κουνούπια.
Πρωταθλήτρια στίβου από την Έδεσσα η 21χρονη που σκοτώθηκε σε τροχαίο στη Ρόδο -Συγκινούν τα «αντίο»
Σε θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Έδεσσας μετά τον θάνατο της 21χρονης Φαίης Δημητριάδου που έχασε τη ζωή της σε τροχαίο με μηχανή στη Ρόδο.