Θεσσαλονίκη: 52χρονος ζητούσε από 9χρονο να του στέλνει απρεπείς φωτογραφίες και τον παρενόχλησε σεξουαλικά
Ο άνδρας που διώκεται για κατάχρηση ανηλίκων φαίνεται ότι ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού
Για κατάχρηση ανηλίκων διώκεται ένας 52χρονος ο οποίος κατηγορείται ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά ένα αγόρι, εννέα ετών, στη Θεσσαλονίκη.
Ο 52χρονος, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία από την ΕΛ.ΑΣ. φέρεται να ζητούσε από τον 9χρονο να του αποστείλει απρεπείς φωτογραφίες μέσω viber τουλάχιστον από τον περασμένο Μάιο μέσω βιντεοκλήσεων ή γραπτών συνομιλιών. Επιπλέον, σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο ανήλικος, συναντήθηκαν σε απροσδιόριστο χρόνο στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου ο δράστης προέβη σε χειρονομίες γενετήσιου χαρακτήρα σε βάρος του.
Ο άνδρας που διώκεται για κατάχρηση ανηλίκων φαίνεται ότι ανήκει στο φιλικό περιβάλλον της οικογένειας του παιδιού.
Μετά τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατασχέθηκε, σύμφωνα με το protothema.gr, το κινητό του τηλέφωνο και εστάλη για εργαστηριακή πραγματογνωμοσύνη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ενοίκια: Προ των πυλών νέα παράταση για την υποχρεωτική πληρωμή μέσω τράπεζας
Νέα παράταση αναμένεται να δοθεί στην υποχρεωτική καταβολή των ενοικίων μέσω τραπεζικού λογαριασμού, καθώς τα τεχνικά προβλήματα που έχουν προκύψει δεν έχουν επιλυθεί.
Άγριο επεισόδιο στη Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι ξυλοκόπησαν και πέταξαν πέτρα σε συμμαθητή τους -Στο νοσοκομείο ο 17χρονος
Βίαιο επεισόδιο σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης (15/9) έξω από το 1ο ΓΕΛ Πεύκων, στη Θεσσαλονίκη, με θύμα έναν 17χρονο μαθητή, ο οποίος δέχθηκε επίθεση από δύο συμμαθητές του.
Συνταγματική Αναθεώρηση: Η δεύτερη ψηφοφορία και η πρώτη «μάχη» των αρχηγών μετά τη ΔΕΘ - Νωρίς το μεσημέρι η ομιλία του πρωθυπουργού
Με έντονα προεκλογικά χαρακτηριστικά και η δεύτερη συζήτηση για το Σύνταγμα προβλέπεται να μετατρέπεται σε σύγκρουση κορυφής των πολιτικών αρχηγών για όλα τα μέτωπα που παραμένουν ανοιχτά και αναδείχθηκαν και στην 90ή ΔΕΘ.
Γιώργος Μαζωνάκης: Προφυλακίστηκαν, μετά από απολογία - μαμούθ, οι δύο γιατροί του Κολωνακίου - Τι είπαν στις απολογίες τους
Πλήρης αντίθεση μεταξύ των ευρημάτων της ελληνικής αστυνομίας και των ισχυρισμών των δύο γιατρών, προκύπτει από τις απολογίες τους - Tο ζευγάρι επιρρίπτει ευθύνες ακόμα και στο ΕΚΑΒ.
«Πονοκέφαλος» η ενέργεια για την κυβέρνηση: Στο τραπέζι η αύξηση του επιδόματος θέρμανσης και η επιδότηση στην αμόλυβδη
«Πονοκέφαλο» δημιουργεί και η αυξημένη τιμή του φυσικού αερίου, που παρασύρει την τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος
Γιώργος Μαζωνάκης: Οι πέντε συναγερμοί που αγνοήθηκαν από τους γιατρούς – Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τον νάρκωσαν
Οι φωτογραφίες που βρέθηκαν στο κινητό της γιατρού, η απαγορευτική υδροθεραπεία πριν την πλασμαφαίρεση, η «άφαντη κουβέρτα» και το παντελόνι που φορούσε ο Γιώργος Μαζωνάκης