ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: Έβαζε την 6χρονη κόρη της να ζητιανεύει και θα καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή

Θεσσαλονίκη: Έβαζε την 6χρονη κόρη της να ζητιανεύει και θα καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλακή

Εκτός από την 10ετή κάθειρξη, της επιβλήθηκε και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, καταδικάστηκε σε 10 χρόνια φυλάκισης αφού ανάγκαζε την ανήλικη κόρη της να ζητιανεύει έξω από κατάστημα όλη σχεδόν την ημέρα.

Η 25χρονη γυναίκα, έβαζε την 6χρονη κόρη της να ζητιανεύει έξω από κατάστημα ψιλικών και καφέ, στην περιοχή της Σίνδου, στη Θεσσαλονίκη με το δικαστήριο να την τιμωρεί με 10ετή φυλάκιση και χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ.

Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης την έκρινε ένοχη για εμπορία ανθρώπου με σκοπό τον προσπορισμό οφέλους σε βάρος ανηλίκου, κατ΄ εξακολούθηση.

Η κατηγορούμενη γυναίκα (Ελληνίδα) καταδικάστηκε ερήμην, καθώς δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο ούτε εκπροσωπήθηκε από πληρεξούσιο δικηγόρο. Με την ίδια απόφαση το δικαστήριο ανέστειλε την εκτέλεση της ποινής μέχρι το Εφετείο.

Η 25χρονη είχε συλληφθεί πέρυσι τον Μάιο, όταν μία περαστική εντόπισε την 6χρονη τότε κόρη της να κλαίει έξω από το κατάστημα και ειδοποίησε την αστυνομία.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι η γυναίκα μετέφερε την κόρη της καθημερινά στο σημείο, υποχρεώνοντάς την από το πρωί έως το βράδυ να ζητιανεύει.

Μετά την απολογία της στις ανακριτικές αρχές η κατηγορούμενη αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Άνδρας εισέβαλε στο ΑΤ Μάνδρας και τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι, πυροβόλησαν τον δράστη στην κοιλιά
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Άνδρας εισέβαλε στο ΑΤ Μάνδρας και τραυμάτισε αστυνομικό με μαχαίρι, πυροβόλησαν τον δράστη στην κοιλιά
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Ενώπιον του ανακριτή οι 3 κατηγορούμενοι για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη - Τα αποτελέσματα του DNA για τα παιδιά και οι ανατριχιαστικές καταθέσεις
«Δεν θυμάμαι πού την έβαλα, είναι προσωπικά θέματα αυτά» λέει η 68χρονη από τον Μαραθώνα που είπε ότι έθαψε τη μητέρα της για να παίρνει τη σύνταξη