ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: Οι φωνές του υπαλλήλου έδιωξαν τους επίδοξους ληστές

Θεσσαλονίκη: Οι φωνές του υπαλλήλου έδιωξαν τους επίδοξους ληστές

Οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και μετά την αντίδραση του υπαλλήλου εξαφανίστηκαν

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στα πόδια το έβαλαν δύο επίδοξοι ληστές, όταν υπάλληλος πρακτορείου τυχερών παιχνιδιών στην Θεσσαλονίκη, το οποίο επιχείρησαν να ληστέψουν, αψηφώντας το όπλο που κρατούσαν, άρχισε να φωνάζει και να τους πετάει αντικείμενα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δράστες είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και μετά την αντίδραση του υπαλλήλου εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Η απόπειρα ληστείας έγινε, αργά χθες (31/11/2024) το βράδυ, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης και ερευνάται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορδελιού - Ευόσμου.

Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή στον μεθυσμένο επιβάτη που προκάλεσε αναγκαστική προσγείωση στο «Μακεδονία»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google