Θεσσαλονίκη: Πέθανε ο 67χρονος που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον πρώην γαμπρό του στον Εύοσμο
Μετά την επίθεση ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.
Δεν κατάφερε τελικά να κρατηθεί στη ζωή ο 67χρονος άνδρας, ο οποίος έπεσε θύμα άγριας επίθεσης από τον πρώην γαμπρό του το βράδυ της Παρασκευής (29.05.2026) στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.
Μετά την επίθεση που έγινε στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, ο άτυχος άνδρας διακομίστηκε εσπευσμένα σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο Ιπποκράτειο, όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, η κατάσταση της υγείας του παρέμεινε ιδιαίτερα επιβαρυμένη και τελικά υπέκυψε στα βαριά τραύματά του τις πρώτες πρωινές ώρες.
Η επίθεση έγινε μέσα στο σπίτι του 67χρονου με τον άτυχο άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή γύρω στις 6 το πρωί του Σαββάτου (30.05.2026).
Τόσο το θύμα όσο και ο δράστης ήταν χρήστες ναρκωτικών ουσιών ιδιαίτερα κάνναβης και ηρωίνης και έχουν φάκελο με πολλές συλλήψεις για μικροποσότητες στα κεντρικά και δυτικά τμήματα της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, περίπου στις 21:00, όταν, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο άνδρες είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών και ακολούθησε έντονος καβγάς μεταξύ τους για προσωπικές διαφορές. Η αντιπαράθεση εξελίχθηκε σε συμπλοκή, κατά τη διάρκεια της οποίας ο 67χρονος δέχθηκε πολλαπλά χτυπήματα.
Ο 38χρονος κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι του πρώην πεθερού του, ο οποίος έπεσε αναίσθητος από την επίθεση. Άμεσα στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ ενώ ο 67χρονος είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή. Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της διασωστικής ομάδας του ΕΚΑΒ ανέκτησε καρδιακό παλμό.
Ο τραυματίας μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του νωρίς το πρωί.
Μετά τον θάνατο του 67χρονου, η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του 38χρονου αναβαθμίστηκε και αφορά πλέον το αδίκημα της ανθρωποκτονίας. Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Να σημειωθεί ότι ο ένας άνδρας γεννήθηκε στη Ρωσία και ο άλλος στη Γεωργία και τα τελευταία χρόνια ήταν στην Ελλάδα.
Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό διεξάγει το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κορδελιού Ευόσμου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.
Καμία γυναίκα δεν θέλει να βγάλει στον κόσμο ένα τέτοιο παιδί, λέει η μάνα του 43χρονου από την Κυψέλη
Με κατηγορούν, λένε «τι μάνα είσαι εσύ», αλλά δεν είναι παιδί, είναι 43 χρονών - Εγώ ζω στη Γερμανία και έχω να έρθω στην Ελλάδα 12 χρόνια, λέει η μάνα του 43χρονου