Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο φιλοξενείται το μωρό που είχαν κλειδώσει οι γονείς του στο μπαλκόνι
Η οικογένεια εντοπίστηκε στον Πύργο Ηλείας
Στο νοσοκομείο του Πύργου φιλοξενείται το μόλις 11 μηνών μωρό, το οποίο οι γονείς του είχαν κλειδώσει στο μπαλκόνι του διαμερίσματός τους στη Θεσσαλονίκη.
Το περιστατικό που συνέβη τα ξημερώματα της Δευτέρας (16/6/2025) στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει οργή στο πανελλήνιο, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούσαν για 24 ώρες την οικογένεια. Αν κι αρχικά οι γονείς του μωρού αφέθηκαν ελεύθεροι έχοντας μαζί τους τα παιδιά τους, τελικά ο εισαγγελέας ανηλίκων ζήτησε να αλλάξει η παραπάνω απόφαση.
Έτσι η οικογένεια εντοπίστηκε στον Πύργο Ηλείας και αφού οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα, στη συνέχεια το 11 μηνών κοριτσάκι και τα τρία αδερφάκια του μεταφέρθηκαν για φιλοξενία στο νοσοκομείο της πόλης. Εκεί θα παραμείνουν έως ότου τελειώσει η έρευνα που διεξάγεται από τις αρχές για τις συνθήκες διαβίωσής τους.
Οι γονείς θα μπορούν να βλέπουν τα παιδιά μόνο εντός του νοσοκομείου, ενώ εναντίον τους σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο. Μάλιστα είχαν αφεθεί ελεύθεροι χωρίς περιοριστικούς όρους με προφορική εντολή του Εισαγγελέα.
Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα ο εισαγγελέας ανηλίκων έστειλε παραγγελία να απομακρυνθεί το μωρό και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο μαζί με κοινωνικό λειτουργό.
Η ΕΛΑΣ, όπως αναφέρει το newsit.gr, έσπευσε στο σπίτι των γονιών, αλλά δεν τους είχε εντοπίσει μέχρι και το απόγευμα της Τετάρτης που βρέθηκαν στην Ηλεία.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα
Το Βρετανικό Μουσείο «μοιράζει» δεξιά κι αριστερά θραύσματα από τα Γλυπτά του Παρθενώνα – Το «όχι» της Αθήνας
Πως κινείται η ελληνική κυβέρνηση και τι «βλέπουν» ότι κρύβεται πίσω από την απόφαση των Βρετανών να «δανείζουν» τα κλεμμένα Γλυπτά σε άλλα μουσεία