ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 18 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα 16χρονος για επίθεση σε 17χρονη – Εμπλέκεται και σε υπόθεση revenge porn

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα 16χρονος για επίθεση σε 17χρονη – Εμπλέκεται και σε υπόθεση revenge porn

Σύμφωνα με καταγγελία 16χρονης ο δράστης προ μίας εβδομάδας ανήρτησε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στην προσωπική του σελίδα σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, συνελήφθη το απόγευμα της Πέμπτης (19/2), 16χρονος μετά από καταγγελία 17χρονης ότι την έσπρωξε με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να τραυματιστεί ενώ βρίσκεται σε κατάσταση κύησης.

Επιπλέον σε βάρος του 16χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου και συνελήφθη εκ νέου για εκδικητική πορνογραφία, διότι σύμφωνα με καταγγελία 16χρονης, ο δράστης προ μίας εβδομάδας ανήρτησε βίντεο με προσωπικές τους στιγμές στην προσωπική του σελίδα σε εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο στη συνέχεια κατέβασε.

Ο 16χρονος παραπέμφθηκε στον ανακριτή αφού ασκήθηκε σε βάρος του δίωξη για εκδικητική πορνογραφία ύστερα από τους ισχυρισμούς της 16χρονης ότι το έκανε αυτό επειδή η ίδια ήθελε να απομακρυνθεί από εκείνον. Πήρε προθεσμία από τον ανακριτή να απολογηθεί την Τρίτη και μέχρι τότε κρατείται ενώ είναι γνώριμος των Αρχών αφού μόλις χθες είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους καθώς είχε συλληφθεί για ληστεία.

Ανοίγει ο δρόμος για λαϊκές αγορές το απόγευμα: Το νέο πλαίσιο για το υπαίθριο εμπόριο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ανοίγει ο δρόμος για λαϊκές αγορές το απόγευμα: Το νέο πλαίσιο για το υπαίθριο εμπόριο
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
Πτώση αεροσκάφους στην Πιερία: Πιλότος καναντέρ και πατέρας 4 παιδιών ο 41χρονος – «Είχε εμπειρία, έσβηνε φωτιές», λένε η αδερφή και ο πατέρας του
Ανδρουλάκης στην ομιλία του για τα 45 χρόνια από τη νίκη του 1981: Ούτε τρίτη θητεία αλαζονείας, ούτε δεύτερη ευκαιρία στην αποτυχία