Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις για την πώληση αλκοολούχων ποτών σε ανηλίκους
Ένας προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος εστίασης και ο σερβιτόρος συνελήφθησαν - Χειροπέδες και σε υπάλληλο καταστήματος ψιλικών
Στην αυτόφωρη σύλληψη τριών ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, κατά την υλοποίηση ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.
Συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων δύο άτομα ηλικίας 46 και 24 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου, καθώς βραδινές ώρες χθες ο πρώτος ως προσωρινά υπεύθυνος και ο δεύτερος ως υπάλληλος – σερβιτόρος καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο κέντρο της πόλης επέτρεψαν την κατανάλωση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικη.
Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, πρώτες πρωινές ώρες της 28ης στο κέντρο της πόλης, 25χρονος, ο οποίος ως υπάλληλος καταστήματος ψιλικών προέβη σε πώληση αλκοολούχου ποτού σε ανήλικο και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία από Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Λευκού Πύργου. Επίσης, προσήλθε στην προαναφερόμενη Υπηρεσία και συνελήφθη 37χρονος ως διαχειριστής του προαναφερόμενου καταστήματος.
Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης, βραδινές ώρες χθες στην Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Μηχανιώνας, 49χρονη, η οποία κατελήφθη να οδηγεί αυτοκίνητο υπό την επήρεια οινοπνεύματος, ενώ οδηγώντας το όχημα προσέκρουσε σε μεταλλική πινακίδα προκαλώντας υλικές ζημιές.
Οι συλληφθέντες, με τις δικογραφίες που σχηματίστηκαν σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στην αρμόδια δικαστική Αρχή.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αποφυλάκιση Κασιδιάρη: Αντιδράσεις των κομμάτων για την πρόθεση του να κατέβει στις εκλογές – «Πρόκληση απέναντι στα θύματα της Χρυσής Αυγής»
Το ερώτημα της συμμετοχής στις επόμενες εκλογές και οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον Κεραμεικό για τα εγκαίνια των έργων αναβάθμισης στον αρχαιολογικό χώρο
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη την ηγεσία του Υπουργείου Πολιτισμού, επισημαίνοντας ότι διατίθενται 350 εκατομμύρια ευρώ για περισσότερα από 100 διαφορετικά έργα
Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Νόμιμο το SMS του υπουργείου Μεταφορών για την έξοδο της 28ης Οκτωβρίου 2025
«Ήταν αναγκαία για την άμεση ενημέρωση και ευαισθητοποίηση όσο το δυνατόν μεγαλύτερου αριθμού πολιτών», αναφέρει η απόφαση
Ο Γιώργος Φλωρίδης θα είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις εκλογές – Κατεβαίνει στην Α’ Θεσσαλονίκης
Στη μάχη του σταυρού ο υπουργός Δικαιοσύνης, με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη
Γιώργος Μαζωνάκης: «Δεν το χωράει το μυαλό μου, ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία των γιατρών», λέει η αδερφή του Μαρία
Η Μαρία Μαζωνάκη μίλησε αποκλειστικά στο Live News και μεταξύ άλλων είπε ότι δεν γνώριζε για την εν λόγω διαδικασία
Ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε υποβληθεί σε υδροθεραπεία μια μέρα πριν πεθάνει: Απαγορευτικός ο συνδυασμός της με την πλασμαφαίρεση
Η υδροθεραπεία μπορεί να προκαλέσει μεταβολές στο σώμα, ενώ αν ένας οργανισμός είναι αφυδατωμένος και υποβληθεί και σε πλασμαφαίρεση, υπάρχει υψηλός κίνδυνος υπότασης