ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 16 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Θλίψη στη Ρόδο: Νεκρός 25χρονος που παρασύρθηκε από αγροτικό ενώ έκανε τζόκινγκ

Θλίψη στη Ρόδο: Νεκρός 25χρονος που παρασύρθηκε από αγροτικό ενώ έκανε τζόκινγκ

Ο άτυχος 25χρονος είχε βγει για τρέξιμο στη Ρόδο και παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Στη θλίψη έχει βυθιστεί η κοινωνία της Ρόδου μετά από νέο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην περιοχή Αφάντου, με θύμα έναν 25χρονο άνδρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του dimokratiki.gr για το τροχαίο, ο άτυχος 25χρονος είχε βγει για τρέξιμο στη Ρόδο, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές, παρασύρθηκε από διερχόμενο αγροτικό αυτοκίνητο.

Η πρόσκρουση ήταν σφοδρή, με αποτέλεσμα ο 25χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, καθώς και δυνάμεις της Αστυνομίας, ωστόσο για τον νεαρό άνδρα ήταν ήδη αργά, καθώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Οι άνδρες του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου διενεργούν προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος, εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο οδηγός του αγροτικού οχήματος παρέσυρε τον πεζό.

Πάτρα: Μπήκε με αγροτικό σε αυλή σπιτιού, ανέβηκε στην καρότσα και άρχισε να πυροβολεί
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πάτρα: Μπήκε με αγροτικό σε αυλή σπιτιού, ανέβηκε στην καρότσα και άρχισε να πυροβολεί
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θρίλερ με την εξαφάνιση 58χρονου Έλληνα μοναχού στην Τουρκία: Έφυγε από τα Γιαννιτσά για να γίνει ασκητής και χάθηκαν τα ίχνη του, τι απαντά το Προξενείο
Περιστέρι: Οι κινήσεις της 41χρονης που δηλητηρίαζε τον πρώην σύζυγό της – Οι κλήσεις και οι νοσηλείες της μητέρας του