Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει δυο σημαντικά πολιτιστικά φεστιβάλ στην Ήπειρο
Η Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων επιβεβαιώνει για ακόμη μια χρονιά τη σταθερή της δέσμευση στην προώθηση του πολιτισμού, ενισχύοντας δύο κορυφαίες πολιτιστικές διοργανώσεις στην Ήπειρο. Με οδηγό το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, στηρίζει ενεργά το Φεστιβάλ Δωδώνης (25 Ιουλίου – 6 Αυγούστου 2025) καθώς και το 2ο Vikos Festival (27 – 31 Ιουλίου 2025), το οποίο πραγματοποιείται στο γραφικό Μονοδένδρι Ζαγορίου.
Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, θέτοντας στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος του την ανάδειξη της πολιτιστικής κληρονομιάς της Ηπείρου, ενισχύει σταθερά πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την τοπική ταυτότητα, προβάλουν την ιστορική κουλτούρα και ενθαρρύνουν την καλλιτεχνική δημιουργία.
Ειδικότερα για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στέκεται αρωγός στο Φεστιβάλ Δωδώνης, έναν θεσμό με αναγνωρισμένη πολιτιστική και καλλιτεχνική αξία, που φέρνει το κοινό σε επαφή με το αρχαίο δράμα και την κωμωδία στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης. Η φετινή διοργάνωση περιλαμβάνει έξι θεατρικές παραστάσεις αρχαίου δράματος και κωμωδίας, προσφέροντας στο κοινό μια μοναδική εμπειρία πολιτιστικής ανάτασης μέσα σε ένα περιβάλλον φυσικής και ιστορικής σπουδαιότητας. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος θα βρίσκεται στο πλευρό του φεστιβάλ, στηρίζοντας ουσιαστικά τη διοργάνωση και το κοινό της.
Στο πανέμορφο Μονοδένδρι Ζαγορίου, το 2ο Vikos Festival επιστρέφει εστιάζοντας και φέτος στη γυναικεία παρουσία όπως αυτή προβάλλεται μέσα από την τοπική και παγκόσμια ιστορία και λογοτεχνία. Εμπνευσμένο από τη μορφή της ζαγορίσιας γυναίκας, το φεστιβάλ αναμένεται να συγκεντρώσει δημιουργούς από όλους τους καλλιτεχνικούς χώρους, οι οποίοι θα παρουσιάσουν έργα αφιερωμένα σε εμβληματικές γυναικείες προσωπικότητες. Το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος, σταθερός υποστηρικτής του φεστιβάλ από την πρώτη του διοργάνωση, αναγνωρίζει τη σημασία αυτής της θεματικής προσέγγισης που ενισχύει την ιστορική μνήμη, την έμπνευση και τον διάλογο, ενδυναμώνοντας την πολιτιστική εξωστρέφεια της περιοχής.
Με σταθερή προσήλωση στην ενίσχυση της πολιτιστικής ζωής της Ηπείρου, το φυσικό μεταλλικό νερό Βίκος στηρίζει δράσεις που τιμούν το παρελθόν, εμπνέουν το παρόν και διαμορφώνουν ένα μέλλον πιο δημιουργικό και πιο ζωντανό.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Σταύρος Φλώρος: Ζητά αποζημίωση 100 εκατ. δολαρίων για τον ακρωτηριασμό του - Τι είπε ο ίδιος για όσα έγιναν στο γνωστό ριάλιτι
Ο Σταύρος Φλώρος σχεδόν 4 μήνες μετά τον σοκαριστικό τραυματισμό του στον Άγιο Δομίνικο διεκδικεί αποζημίωση 100 εκατομμυρίων δολαρίων.
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ανέφερε ότι η μητέρα της έπαιρνε περίπου 1.000 ευρώ σύνταξη και παραδέχτηκε ότι δεν δήλωσε τον θάνατό της ώστε να συνεχίσει να παίρνει τα χρήματα
Φωτιά στο Άλσος Γαλατσίου: Μεγάλη κινητοποίηση της πυροσβεστικής
Οι καπνοί από την φωτιά είναι ορατοί σε πολλές περιοχές της Αττικής
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
«Έσπασε την πόρτα γιατί ο αστυνομικός την κρατούσε με πίεση για να μην μπει μέσα», είπε γυναίκα που βρισκόταν στο κτίριο για να βγάλει ταυτότητα
Γεωργιάδης για τις μεταγγίσεις στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Θα παύσει άμεσα η ταλαιπωρία των 800 ασθενών
Καταρτίστηκε σχέδιο για την αντιμετώπιση των καθυστερήσεων - Στο νοσοκομείο μεταγγίζονται 800 πάσχοντες