ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 14 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Το νέο σποτ του Στέφανου Κασσελάκη: Δεν έχουμε γραμμάτια να ξοφλήσουμε σε κανέναν, κάνουμε πολιτική με πολιτισμό

Το νέο σποτ του Στέφανου Κασσελάκη: Δεν έχουμε γραμμάτια να ξοφλήσουμε σε κανέναν, κάνουμε πολιτική με πολιτισμό

Στο σποτ Κασσελάκη, γυρισμένο στην πλατεία Συντάγματος, κυριαρχούν τρία βασικά συνθήματα που αποτυπώνουν τις θέσεις του: «Πολιτική με Πολιτισμό», «Η Ζωή Σου το Κέντρο Μας», «Μια ανοιχτή αγκαλιά για κάθε πολίτη»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με ένα τηλεοπτικό σποτ στη μέση του Αυγούστου, ο Στέφανος Κασσελάκης δίνει το σήμα για το τι πρεσβεύει το κόμμα του Δημοκράτες - Προοδευτικό Κέντρο, ενόψει της άτυπης έναρξης της προεκλογικής περιόδου.

Στο σποτ Κασσελάκη, γυρισμένο στην πλατεία Συντάγματος, κυριαρχούν τρία βασικά συνθήματα που αποτυπώνουν τις θέσεις του:  «Πολιτική με Πολιτισμό», «Η Ζωή Σου το Κέντρο Μας», «Μια ανοιχτή αγκαλιά για κάθε πολίτη!!!».

Το βίντεο, σύμφωνα με το protothema.gr, ξεκινά με την φράση: «Υπάρχει μια στιγμή που σταματάς να ρωτάς ποιον να ψηφίσω και αρχίζεις να αναρωτιέσαι "αν αξίζει να ψηφίσω κάποιον"» και εκεί εξηγείται ότι οι Δημοκράτες γεννήθηκαν από αυτό ακριβώς το ερώτημα. Τονίζει ότι  η πολιτική πάνω απ' όλα είναι σχέση εμπιστοσύνης και πως οι αποφάσεις περνούν από τα 30.000 μέλη του κόμματος. «Ανοικτά κοστολογημένα, μιλάμε καθαρά γιατί δεν χρωστάμε στο παρελθόν, δεν έχουμε γραμμάτια να ξοφλήσουμε σε κανέναν» όπως περιγράφει.

Ο κ. Κασσελάκης στο σποτ εξηγεί ότι οι Δημοκράτες είναι «σύγχρονοι γιατί ο κόσμος άλλαξε, φερέγγυοι γιατί δεν ζητάμε να μας πιστέψεις ζητάμε να μας ελέγξεις, αυθεντικοί γιατί ξεκινήσαμε και παραμένουμε καθαροί και ανατρεπτικοί γιατί επιλέγουμε έναν διαφορετικό δρόμο, τον πολιτισμό» και στέλνει το μήνυμα: «Χωρίς κομματικούς στρατούς αλλάζουμε τη νοοτροπία δίνουμε μάχες πολιτισμένα, πολιτική με πολιτισμό, η ζωή σου το κέντρο μας».

Δείτε το σποτ του Στέφανου Κασσελάκη: 

Πάτρα: 35χρονη έβαλε φωτιά στα μαλλιά της και πέρασε σχοινί στον λαιμό της στο προαύλιο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πάτρα: 35χρονη έβαλε φωτιά στα μαλλιά της και πέρασε σχοινί στον λαιμό της στο προαύλιο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
Πτώση αεροσκάφους στην Πιερία: Πιλότος καναντέρ και πατέρας 4 παιδιών ο 41χρονος – «Είχε εμπειρία, έσβηνε φωτιές», λένε η αδερφή και ο πατέρας του
Ανδρουλάκης στην ομιλία του για τα 45 χρόνια από τη νίκη του 1981: Ούτε τρίτη θητεία αλαζονείας, ούτε δεύτερη ευκαιρία στην αποτυχία