«Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα – Έβλεπα το ταβάνι κι έκλαιγα»: Συγκλονίζουν τα θύματα του γυναικολόγου στη Ρόδο
«Με έβαλε στη γυναικολογική καρέκλα και άρχισε να κάνει κινήσεις»
Συγκλονίζουν τα θύματα του 68χρονου γυναικολόγου στη Ρόδο, ο οποίος καταδικάστηκε σε συνολική ποινή κάθειρξης 73 ετών και 3 μηνών για βιασμό κατά συρροή σε βάρος 20 ασθενών του.
«Εγώ σε αυτόν τον γιατρό πήγα 5 μηνών έγκυος. Τις τελευταίες ημέρες δεν αισθανόμουν καλά και μου έκλεισε ραντεβού. Ξεκινάμε την εξέταση και μου είπε πως ίσως πρέπει να κάνω καισαρική και εγώ συγκινήθηκα γιατί δεν περίμενα να γεννήσω τόσο γρήγορα. Τότε αυτός μου φίλησε την κοιλιά, το κεφάλι μου και να μου μιλάει ψιθυριστά. Το πηγούνι του ακουμπούσε τα γεννητικά μου όργανα. Με έβαλε στη γυναικολογική καρέκλα και αρχίζει και κάνει κινήσεις. Εγώ σοκαρίστηκα. Έβλεπα το ταβάνι και έκλαιγα. Μου λέει ‘έλα γλυκούλα μου μην κλαις’ και αρχίζει να με φιλάει στο λαιμό και στο μάγουλο. Μέσα στο ασανσέρ έπαθα κρίση πανικού. Δεν τον συγχωρώ. Αισθάνομαι δικαιωμένη αλλά δεν πρόκειται να το ξεπεράσω» περιγράφει ένα από τα θύματά του, μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα».
Σημειώνεται ότι το δικαστήριο τον έκρινε κατά πλειοψηφία ένοχο χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό, ούτε καν αυτό του πρότερου σύννομου βίου, παρά τις προσπάθειες από μέρους της υπεράσπισης.
Πρόκειται για μια από τις βαρύτερες ποινές που έχουν επιβληθεί στην Ελλάδα για αδικήματα αυτού του είδους.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.