Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου η ΚΥΑ για τους νέους 10.000 διορισμούς στην Εκπαίδευση
Σε ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα ανακοίνωσης των 10.000 νέων διορισμών προέβη το υπουργείο Παιδείας
Σύμφωνα με την ενημέρωση, κατά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου αναμένεται η Κοινή Υπουργική Απόφαση των υπουργών Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού και Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, που θα αφορά στον καθορισμό των 10.000 κενών θέσεων εκπαιδευτικών για διορισμό ανά κλάδο/ειδικότητα και μουσική ειδίκευση.
Κατόπιν, από τις 11 έως και τις 18 Αυγούστου αναμένεται να ορισθεί η προθεσμία υποβολής αιτήσεων διορισμού από τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι οι διοριζόμενοι υποχρεούνται να προσέλθουν για ανάληψη υπηρεσίας εντός 5 ημερών από τη δημοσίευση του διορισμού τους.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!