Το τελευταίο μήνυμα του λιμενικού που βρέθηκε απαγχονισμένος στη Λέσβο – «Κάτι έγινε τελευταία στιγμή», λέει η σύζυγος
Η υπόθεση που φέρεται να συνδέεται
Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον λιμενικό που εντοπίστηκε απαγχονισμένος στη Λέσβο, καθώς τίποτα δεν φέρεται να προμήνυε αυτή την εξέλιξη, ειδικά το μήνυμα που έστειλε λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του.
Σύμφωνα με την εκπομπή Live News ζήτησε από τη σύζυγό του να αγοράσει τσιγάρα, η οποία ήταν έξω και σύντομα θα επέστρεφε σπίτι τους. Αυτό ενδεχομένως υποδηλώνει ότι ήταν στην οικία του και έφυγε τελευταία στιγμή.
«Κάτι έγινε τελευταία στιγμή», είπε η σύζυγός του μιλώντας στην εκπομπή του Mega. «Σχεδιάζαμε το Σάββατο, την Κυριακή, είχαμε μέλλον, δεν ήταν ότι… Θα ερχόταν στο Πλωμάρι γιατί είχα βάρδια. Και την Κυριακή εγώ είχα φύγει από το σπίτι για να πάρω φαγητά για την Κυριακή, γιατί θα ψήναμε σπίτι», πρόσθεσε στη συνέχεια.
Η υπόθεση ναρκωτικών
Σύμφωνα με το Live News οι διωκτικές αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο ο θάνατος κάτω από οποιαδήποτε συνθήκη και με οποιοδήποτε τρόπο του άτυχου νεαρού να σχετίζεται με ανεύρεση σημαντικής ποσότητας ναρκωτικών το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής από το Λιμενικό Σώμα. Υπενθυμίζεται ότι ο 29χρονος ήταν σε αναρρωτική άδεια.
Τότε, εντοπίστηκαν 8,5 κιλά χασίς και 1 κιλό κοκαΐνη, συνολικής αξίας σύμφωνα με το Λιμενικό περίπου 360 χιλιάδων ευρώ.
Η ποσότητα αυτή των ναρκωτικών εντοπίστηκε από τις Αρχές κατά τη διαδικασία εκφόρτωσης επιβατικού πλοίου και είχε συλληφθεί ένας 31χρονος, ο οποίος είναι σεσημασμένος σε υποθέσεις ναρκωτικών. Κατά τις λιμενικές αρχές αναζητούσαν κι ένα άλλο άτομο, που φέρεται να είναι συνεργός τους.
Σημειώνεται ότι στις 7 Απριλίου είχε καταγραφεί μία παρόμοια υπόθεση, όπου σε φορτηγό επιβατικού πλοίου που έφθασε στην Μυτιλήνη, είχαν βρεθεί και πάλι 8 κιλά χασίς και ένα κιλό ηρωίνη, τότε όμως δεν είχε πάει κάποιος να το παραλάβει.
Εξετάζεται λοιπόν το ενδεχόμενο ο θάνατος του νεαρού να σχετίζεται με τη υπόθεση κυρίως της Μεγάλης Παρασκευής. Σε κάθε περίπτωση είναι νωρίς προκειμένου να εξαχθούν συμπεράσματα στην υπόθεση του 29χρονου λιμενικού.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ανοίγει ο δρόμος για λαϊκές αγορές το απόγευμα: Το νέο πλαίσιο για το υπαίθριο εμπόριο
Νέο πλαίσιο για το υπαίθριο εμπόριο από το υπουργείο Ανάπτυξης - Τι ισχύει με τις λαϊκές αγορές
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: «Δεν έγινε πλασμαφαίρεση αλλά ινουαφαίρεση», θα υποστηρίξει η 56χρονη γιατρός
Η κατηγορούμενη γιατρός αναμένεται να ζητήσει συμπληρωματική απολογία αλλάζοντας υπερασπιστική γραμμή.
Εξαφανίστηκε 17χρονη από το Αιγάλεω – Η έκκληση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπεζ ζακέτα, μπεζ παντελόνι και άσπρα αθλητικά παπούτσια.
Γιώργος Μαζωνάκης: «Τα δύο ενδεχόμενα είναι είτε να μην έδωσαν αδρεναλίνη ή να έδωσαν όταν είχε καταλήξει»
Υπό διερεύνηση η προμήθεια των ουσιών, το πρόσωπο και οι συνθήκες που βρέθηκαν στον ιατρείο της Καρνεάδου.
Εξιχνιάστηκε απάτη στην Πέλλα με λεία 220 χρυσές λίρες, χρήματα και κοσμήματα αξίας 15.000 ευρώ – Τους είπαν να τα τυλίξουν σε αλουμινόχαρτο
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα.
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα βρίσκεται στο απόγειο της ισχύος της – Αν χρειαστεί θα πει και πάλι το μεγάλο «Όχι»
«Η Ελλάδα έχει μία οικονομία δυνατή, μία άμυνα που έχει θωρακιστεί και μία διπλωματία που είναι στο ισχυρότερο σημείο από ποτέ» υπογραμμίζει ο υπουργός Εξωτερικών.