Τραγικός επίλογος στην Ηλιούπολη: Πέθανε και η δεύτερη 17χρονη που έπεσε από την πολυκατοικία
Τραγικός επίλογος στην υπόθεση της πτώσης των δύο κοριτσιών από πολυκατοικία στην Ηλιούπολη, καθώς απεβίωσε και η δεύτερη 17χρονη.
Το ΚΑΤ ανακοίνωσε, σύμφωνα με το iefimerida.gr, πως η νεαρή κοπέλα, παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών, έχασε τη μάχη για τη ζωή λίγο πριν από τις 8 το βράδυ σήμερα, 14 Μαΐου.
«Σήμερα 14/05/2026 και ώρα 19:54 έχασε τη μάχη για τη ζωή της η 17χρονη μαθήτρια που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου μας από 12/05/2026. Το Νοσοκομείο ΚΑΤ εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους της» ανακοίνωσε το ΚΑΤ.
Πώς έγινε η τραγωδία στην Ηλιούπολη
Η τραγωδία εκτυλίχθηκε περίπου στις 12:00 το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης στην Ηλιούπολη. Οι δύο 17χρονες έπεσαν στο κενό από την ταράτσα εξαώροφης πολυκατοικίας.
Η μία έχασε τη ζωή της επί τόπου, ενώ η δεύτερη τραυματίστηκε σοβαρά. Αρχικά μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου διασωληνώθηκε με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολλαπλά κατάγματα. Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΚΑΤ, όπου οι γιατροί έκαναν τεράστια προσπάθεια αυτές τις δύο ημέρες να την κρατήσουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς έχασε τη μάχη.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!