Τραγωδία στα Φαλάσαρνα: Πνίγηκε ηλικιωμένος - Κινδύνευσε και ο γιος του
Ο 48χρονος γιος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χανίων - Οι λουόμενοι έδωσαν στους δύο άνδρες τις πρώτες βοήθειες
Τραγωδία στην παραλία των Φαλασάρνων στα Χανιά την Πέμπτη (9/10/2025), με έναν ηλικιωμένο να χάνει τη ζωή του.
Ο 71χρονος άνδρας, με καταγωγή από τη Γερμανία, έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα, μαζί με τον 48χρονο γιο του.
Λίγο μετά τις 15:00 και κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, οι δύο άνδρες ενώ κολυμπούσαν, κατέληξαν να πνίγονται, με τους λουόμενους να αντιλαμβάνονται τον κίνδυνο και να σπεύδουν για βοήθεια, σύμφωνα με το flashnews.gr.
Οι άνδρες οδηγήθηκαν, τελικά, εκτός θάλασσας, με τους λοιπούς παρευρισκόμενους να ξεκινούν την παροχή πρώτων βοηθειών.
Δυστυχώς, ο 71χρονος άνδρας δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή, ενώ ο 48χρονος γιος του επανήλθε, κατόπιν υπεράνθρωπης προσπάθειας από τους λουόμενους.
Στο σημείο, έσπευσε ασθενοφόρο από το Κέντρο Υγείας Κισάμου και παρέλαβε τους δύο άνδρες.
Ο 48χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων, όπου και νοσηλεύεται, ενώ δυστυχώς, για τον 71χρονο, οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του.
Σημειώνεται ότι στην περιοχή δεν υπήρχε ναυαγοσώστης, καθώς η ναυαγοσωστική περίοδος έληξε την 1η Οκτωβρίου.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας
Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, με την υπερβολική ταχύτητα να βρίσκεται στο μικροσκόπιο, ενώ εξετάζεται και ακόμη μία πληροφορία.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»
Ετοιμάζεται αίτημα αποφυλάκισης μόνο για τον 58χρονο, η στενή συνεργασία και τα κοινά σεμινάρια της γιατρού και του υπνοθεραπευτή - Στο μικροσκόπιο των αρχών τα οικονομικά του ζευγαριού
Θεσσαλονίκη: Αγέλη αδέσποτων σκυλιών επιτέθηκε και τραυμάτισε 12χρονη – «Είναι σοκαρισμένη, δεν έχει ηρεμήσει», λέει ο πατέρας της
Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τα τραύματα της ανήλικης η οποία γλίτωσε από κάποιον σοβαρό τραυματισμό
Χανιά: Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό και τη συνοδό για τα δύο παιδιά που έμειναν στο σχολικό λεωφορείο, απολύθηκε η γυναίκα
Η συνοδός δεν έκανε τον απαιτούμενο έλεγχο μετά την αποβίβαση των παιδιών - «Τα παιδιά ήταν κλαμμένα, σε τραγική κατάσταση» αναφέρει γονέας μαθητή
Στέφανος Κασσελάκης: Αυτόνομα στις εκλογές οι «Δημοκράτες» – Ανοιχτό το ενδεχόμενο για συνεργασίες την επόμενη μέρα
«Τα εκλογομαγειρεία έχουν αποτύχει», δήλωσε από τη Θεσσαλονίκη, εξαπολύοντας παράλληλα αιχμές κατά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΕΛΑΣ.
Ανθρωποφαγία καταγγέλλει ο "υπνοθεραπευτής" του Μαζωνάκη - "Να πάρετε πίσω αυτά για τους κομπογιαννίτες"
Ο υπνοθεραπευτής καταγγέλλει ότι είναι υπό πολιορκία στο σπίτι του.