Τραγωδία στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης: Απανθρακώθηκε οδηγός μετά από σφοδρή πρόσκρουση ΙΧ σε κολόνα της ΔΕΗ, ξέσπασε και πυρκαγιά σε χαμηλή βλάστηση
Το επιβατικό αυτοκίνητο, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και η τρελή πορεία του σταμάτησε με σφοδρότητα πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ - Αμέσως μετά τη σύγκρουση, προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά
Ένας άνδρας αγνώστων μέχρι στιγμής στοιχείων εντοπίστηκε νεκρός κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατάσβεσης πυρκαγιάς σε Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο και χαμηλή βλάστηση, στον παράδρομο της Εγνατίας Οδού, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, το Κέντρο Επιχειρήσεων ενημερώθηκε για το περιστατικό λίγο μετά τις 20:00 και κινητοποίησε άμεσα ισχυρές επίγειες δυνάμεις. Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με πέντε οχήματα.
Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε αρχικά στο Ι.Χ. αυτοκίνητο και στη συνέχεια επεκτάθηκε σε χαμηλή βλάστηση. Μετά την κατάσβεση της φωτιάς, οι πυροσβέστες εντόπισαν εκτός του οχήματος ένα άτομο αγνώστων στοιχείων, χωρίς τις αισθήσεις του.
Τα ακριβή αίτια του περιστατικού, σύμφωνα με το protothema.gr, διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το επιβατικό αυτοκίνητο κινούνταν στην περιοχή των Υψωμάτων όταν, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εξετράπη της πορείας του. Η τρελή πορεία του οχήματος σταμάτησε με σφοδρότητα πάνω σε κολόνα της ΔΕΗ.
Αμέσως μετά τη σύγκρουση, προκλήθηκε μεγάλη πυρκαγιά στο αυτοκίνητο. Ο οδηγός, ο οποίος πιθανότατα είχε εγκλωβιστεί ή έχασε τις αισθήσεις του από το χτύπημα, δεν κατάφερε να βγει από το όχημα και κάηκε ζωντανός.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Συνελήφθη στην Αρτέμιδα μεθυσμένος οδηγός που απείλησε με μαχαίρι αστυνομικούς μετά από τροχαίο
Ο 25χρονος οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε σε δύο σταθμευμένα οχήματα.
Περιστέρι: Συγκλονιστική μαρτυρία για την υπόθεση με την ατροπίνη – «Ο 41χρονος μας έλεγε “με φαρμακώνει” και δεν τον πιστεύαμε»
«Η 41χρονη δηλητηρίασε την πεθερά της, η μητέρα του γιατρού έβλεπε ξανθιά γυναίκα στο νοσοκομείο και ήθελε να ορμήσει, την περνούσε για τη νύφη της» λέει συγγενής του 41χρονου.
Νέα επίθεση Σαμαρά σε Μητσοτάκη για την ακρίβεια: Παρέμβαση του κράτους για την ανακούφιση νοικοκυριών – «Τα έκανα ακόμη και με μνημόνια»
Πρόταση για μείωση του ανώτατου ΦΠΑ από 24% σε 23% και της φορολογίας στην εστίαση - Αιχμές για τα υπερπλεονάσματα
Υπόθεση Μαζωνάκη: Entonox και Dexdor οι αναισθητικές ουσίες που ζητούσε η γιατρός από την αναισθησιολόγο – Τα μηνύματα που αντάλλασσαν
Εξετάζεται το αν η αναισθησιολόγος προμήθευε παράνομα τις ουσίες στην γιατρό - Οι αντιφάσεις, η συνεργασία τους και το «δεν ήξερα» της 61χρονης
«Δαίδαλος»: 14 ερωτήσεις και απαντήσεις για τον εθνικό υπερυπολογιστή
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Δημήτρης Παπαστεργίου εγκαινίασαν τη νέα υποδομή στο Λαύριο, με υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops και εφαρμογές στην έρευνα και την Τεχνητή Νοημοσύνη.