ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραγωδία στο Υπουργείο Τουρισμού - 51χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο και σκοτώθηκε

Τραγωδία στο Υπουργείο Τουρισμού - 51χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο και σκοτώθηκε

Φέρεται πως ήταν υπάλληλος του υπουργείου - Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο «Ευαγγελισμός» όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Ανείπωτη τραγωδία στο υπουργείο Τουρισμού, το πρωί της Δευτέρας (20.04.2026) όπου μία γυναίκα 51 χρόνων έπεσε από τον 2ο όροφο και σκοτώθηκε.

Όπως αναφέρει το newsit.gr, το δυστύχημα έγινε γύρω στις 08:30 το πρωί, όταν κάτω από αδιευκρίνιστο λόγο, η 51χρονη έπεσε από τον 2ο όροφο του υπουργείου Τουρισμού με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά.

Στο σημείο επικράτησε πανικός, με αυτόπτες μάρτυρες να καλούν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για να παραλάβει την άτυχη γυναίκα.

Οι διασώστες βρήκαν την 51χρονη χωρίς τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό της.

Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για υπάλληλο του υπουργείου Τουρισμού.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό.

Μαρτυρία για την επίθεση με μαχαίρι στα εκδοτήρια της Ακρόπολης: «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα, ακούσαμε φωνές, την είδαμε κάτω με αίματα»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Μαρτυρία για την επίθεση με μαχαίρι στα εκδοτήρια της Ακρόπολης: «Πήγε να σφάξει τη γυναίκα, ακούσαμε φωνές, την είδαμε κάτω με αίματα»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google