ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τραυματισμός Γάλλου τουρίστα στο φαράγγι της Σαμαριάς

Τραυματισμός Γάλλου τουρίστα στο φαράγγι της Σαμαριάς

Κύλησε πέτρα από τα πρανή και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Με θλαστικό τραύμα στο κεφάλι, μεταφέρεται στο νοσοκομείο Χανίων Γάλλος τουρίστας, ο οποίος τραυματίστηκε από πτώση πέτρας στο φαράγγι της Σαμαριάς πριν από μία ώρα. Πρόκειται για περιπατητικό επισκέπτη που διένυε το φαράγγι, όταν κύλησε πέτρα από τα πρανή και τον χτύπησε στο κεφάλι.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το ΕΚΑΒ, ο τουρίστας είναι σε καλή κατάσταση, λειτουργικός και μπορεί και περπατά. Θα χρειαστούν κάποια ράμματα, αλλά δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο Ξυλόσκαλο, όπου είναι η είσοδος του φαραγγιού και παρέλαβε τον Γάλλο για τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Πρώην βατραχάνθρωπος των Ιμίων καταγγέλλει μη αναγνώριση των διπλών ενσήμων: «Με αντιμετωπίζουν σαν να έκανα μια συμβατική δουλειά»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Πρώην βατραχάνθρωπος των Ιμίων καταγγέλλει μη αναγνώριση των διπλών ενσήμων: «Με αντιμετωπίζουν σαν να έκανα μια συμβατική δουλειά»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google