Τρία νέα βραβεία για τη Lidl Ελλάς στα Packaging Awards 2025 για το brand «Νώμα»
Η εταιρεία συνεχίζει να επιβεβαιώνει τη φιλοσοφία αιχμής και την πρωτοπορία στις βέλτιστες πρακτικές του packaging design.
Η Lidl Ελλάς τιμήθηκε με τρεις σημαντικές διακρίσεις στα Packaging Awards 2025 για τη σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων «Νώμα», στο πλαίσιο της τελετής που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα, σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών και Συσκευασίας. Ο θεσμός των Packaging Awards αναδεικνύει επιχειρήσεις που καινοτομούν στον σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες συσκευασίας, σε όλη την αλυσίδα παραγωγής.
Το brand «Νώμα, η premium σειρά τοπικών και ποιοτικών προϊόντων της Lidl Ελλάς, που αναδεικνύει την αυθεντικότητα της ελληνικής γαστρονομίας, απέσπασε:
- Gold στην κατηγορία "Marketing in the Greek Market"
- Bronze στην κατηγορία "Successful Branding"
- Bronze στην κατηγορία "Food"
Η δημιουργία του brand «Νώμα» βασίστηκε σε μια στρατηγική προσέγγιση που συνδυάζει την αυθεντικότητα της ελληνικής γαστρονομίας με σύγχρονα στοιχεία αισθητικής και επικοινωνίας. Το όνομα «Νώμα» σημαίνει νόημα – ενθύμημα, και κάθε προϊόν της σειράς αποτυπώνει γεύσεις, μυρωδιές και θύμησες του τόπου παραγωγής του. Το εικαστικό σύστημα – από το λογότυπο έως το look & feel – αποπνέει την αίσθηση χειροποίητης δημιουργίας με μοντέρνα αισθητική.
Η καμπάνια λανσαρίσματος στόχευσε στην εξοικείωση του καταναλωτή με την ιστορία και την αξία των προϊόντων, ενισχύοντας την παρουσία μικρών παραγωγών από όλη την Ελλάδα. Το brand «Νώμα» αποτελεί γέφυρα ανάμεσα σε διαφορετικούς τόπους και γεύσεις, προωθώντας τη διασύνδεση της ελληνικής παραγωγής. Η ανάπτυξη του brand πραγματοποιήθηκε από την Ξένια Κασδοβασίλη Executive Team Lead, Brand Embassy, Lidl Ελλάς σε συνεργασία με το δημιουργικό γραφείο Caparo DC.
Η Lidl Ελλάς προσαρμόζει τα τελευταία χρόνια τον σχεδιασμό των συσκευασιών της στις σύγχρονες τάσεις, τις ανάγκες και τις στάσεις ζωής των καταναλωτών. Πάνω απ’ όλα, επιβεβαιώνει σταθερά τις αξίες της υπεύθυνης επιχειρηματικότητας, εξελίσσοντας το packaging design με όρους βιώσιμης ανάπτυξης και χαρακτηριστικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.
Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Αποχώρησε από το ΠΑΣΟΚ η Ρόζα Βρεττού με πυρά κατά Ανδρουλάκη, οδεύει για την ΕΛ.Α.Σ, δείτε την επιστολή παραίτησης - Οργή στη Χ. Τρικούπη: Γίνεται πιόνι του Τσίπρα
«Η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το έχει μεταβάλλει σε ένα κόμμα - δημιούργημα μηχανισμών και λιστών ανθρώπων» γράφει στην επιστολή παραίτησής της - Οργίλη αντίδραση Χ. Τρικούπη: Αποδέχθηκε να γίνει πιόνι στο σχεδιασμό Τσίπρα που μετά την αποτυχημένη ΔΕΘ ψάχνει σωσίβιο
Live η πρώτη συνέντευξη του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τη ΔΕΘ
Ο πρωθυπουργός απαντά στα κρίσιμα ερωτήματα της επικαιρότητας, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στην οικονομία - Ανοιχτό το ενδεχόμενο μείωσης του ΕΦΚ, εκτίμησε ότι το πετρέλαιο θέρμανσης θα φτάσει κάτω από 1,75 ευρώ το λίτρο
Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: Εξετάζεται αν οι νεαροί έκαναν live στο TikTok - Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας τραυματίας
Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος, με την υπερβολική ταχύτητα να βρίσκεται στο μικροσκόπιο, ενώ εξετάζεται και ακόμη μία πληροφορία.
Θάνατος Γιώργου Μαζωνάκη: Ο ασθενής που «αθωώνει» τον 58χρονο γιατρό, η συνεργασία 56χρονης – υπνοθεραπευτή και το στοιχείο που τους «καίει»
Ετοιμάζεται αίτημα αποφυλάκισης μόνο για τον 58χρονο, η στενή συνεργασία και τα κοινά σεμινάρια της γιατρού και του υπνοθεραπευτή - Στο μικροσκόπιο των αρχών τα οικονομικά του ζευγαριού
Θεσσαλονίκη: Αγέλη αδέσποτων σκυλιών επιτέθηκε και τραυμάτισε 12χρονη – «Είναι σοκαρισμένη, δεν έχει ηρεμήσει», λέει ο πατέρας της
Ανατριχίλα προκαλούν οι εικόνες από τα τραύματα της ανήλικης η οποία γλίτωσε από κάποιον σοβαρό τραυματισμό
Χανιά: Η Αστυνομία αναζητά τον οδηγό και τη συνοδό για τα δύο παιδιά που έμειναν στο σχολικό λεωφορείο, απολύθηκε η γυναίκα
Η συνοδός δεν έκανε τον απαιτούμενο έλεγχο μετά την αποβίβαση των παιδιών - «Τα παιδιά ήταν κλαμμένα, σε τραγική κατάσταση» αναφέρει γονέας μαθητή