ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 10 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο: 16χρονος με την απειλή μαχαιριού λήστεψε δύο 12χρονα κορίτσια

Τρόμος στο Νέο Ηράκλειο: 16χρονος με την απειλή μαχαιριού λήστεψε δύο 12χρονα κορίτσια

Ο 16χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ.

Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω ένας 16χρονος στο Νέο Ηράκλειο, ο οποίος με την απειλή μαχαιριού αφαίρεσε το κινητό δύο 12χρονων κοριτσιών.

Ο 16χρονος προσπάθησε να διαφύγει, αλλά ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Ο ανήλικος το απόγευμα πλησίασε τα δύο κορίτσια, τα απείλησε με μαχαίρι και τους άρπαξε τα κινητά.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr, κλήθηκε η Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. που εντόπισε τον 16χρονο σε κοντινή απόσταση, ο οποίος μόλις είδε τους αστυνομικούς τράπηκε σε φυγή, ωστόσο ακινητοποιήθηκε. Στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι και το κινητό, το οποίο επιστράφηκε στις ανήλικες.

Στη συνέχεια τον οδήγησαν στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου, όπου ταυτοποιήθηκε ως δράστης της ληστείας, καθώς στην κατοχή του βρέθηκε το μαχαίρι και το κινητό τηλέφωνο, το οποίο και αποδόθηκε στην κάτοχό του.

Ο 16χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία και σε γονέα του για παραμέληση εποπτείας.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραδίδει την έδρα του μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος παραδίδει την έδρα του μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ