ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες: Νεκρός 40χρονος μετά από μετωπική σύγκρουση στην Εγνατία Οδό

Τροχαίο δυστύχημα στις Σέρρες: Νεκρός 40χρονος μετά από μετωπική σύγκρουση στην Εγνατία Οδό

Μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο όπου άφησε την τελευταία του πνοή - Συνελήφθη ο 59χρονος οδηγός του οχήματος που ενεπλάκη στη σύγκρουση

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης στην Εγνατία Οδό στο ύψος Σερρών με έναν 40χρονο να χάνει τη ζωή του.

Το τροχαίο σημειώθηκε στη 01:15 στο 70,5 χιλιόμετρο του Κάθετου Άξονα της Εγνατίας Οδού Λαγκαδά – Προμαχώνα στο ύψος του Καμαρωτού.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 59χρονος και κινούνταν αντίθετα επί της Εγνατίας Οδού στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Θεσσαλονίκη, συγκρούστηκε μετωπικά με Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 40χρονος.

Συνέπεια της μετωπικής σύγκρουσης ήταν να τραυματιστεί ο 40χρονος οδηγός του ενός οχήματος. Ο τραυματίας διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών, όπου λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο 59χρονος οδηγός συνελήφθη για τα αδικήματα της επικίνδυνης οδήγησης και της ανθρωποκτονίας από αμέλεια. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Σερρών.

«Το πιο σύγχρονο κέντρο στα Βαλκάνια»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη νέα αιματολογική κλινική στο «Παπανικολάου»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Το πιο σύγχρονο κέντρο στα Βαλκάνια»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τη νέα αιματολογική κλινική στο «Παπανικολάου»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Μαραθώνας: «Ήθελα τη σύνταξη γιατί δεν είχα άλλη δουλειά», λέει η κόρη που έκρυψε τη μητέρα της στο υπόγειο
Ο δράστης φώναζε στον αστυνομικό «ρίξε μου» και τον πλησίαζε με το μαχαίρι: Πολίτες περιγράφουν πώς έγινε η επίθεση στο ΑΤ Μάνδρας
Κυβερνητικές πηγές για Αλέξη Τσίπρα: Άλλα είπε στην ομιλία, άλλα έστειλαν γραπτώς