ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 11 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τροχαίο με 5 τραυματίες στη Μάνη, οι τρεις ανήλικοι - Αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη προσέκρουσε σε ελιά

Τροχαίο με 5 τραυματίες στη Μάνη, οι τρεις ανήλικοι - Αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη προσέκρουσε σε ελιά

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στο 45ο χλμ της ε.ο. Καλαμάτας – Αρεόπολης

Τροχαίο ατύχημα με πέντε τραυματίες, οι τρεις εκ των οποίων ανήλικοι, σημειώθηκε σήμερα, Πέμπτη, τα ξημερώματα στη Μάνη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 2:30 τα ξημερώματα στο 45ο χλμ της ε.ο. Καλαμάτας – Αρεόπολης όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 18χρονη βγήκε από τον δρόμο και προσέκρουσε σε ελιά.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ από την πρόσκρουση τραυματίστηκε τόσο η 18χρονη οδηγός, τρεις ανήλικοι 15, 16 και 17 ετών καθώς και ένα ακόμα άτομο 18 ετών που επέβαιναν στο όχημα.

Οι τραυματίες διακομίστηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αγίου Νικολάου και στη συνέχεια στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας με τα τραύματά τους να κρίνονται ελαφρά.

Προανάκριση για τα αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Α.Τ. Καρδαμύλης.

Κάτω Πατήσια: Ένα άτομο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας στις ράγες του Ηλεκτρικού – Έκτακτες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των τρένων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Κάτω Πατήσια: Ένα άτομο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας στις ράγες του Ηλεκτρικού – Έκτακτες ρυθμίσεις στην κυκλοφορία των τρένων