ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τροχαίο στην Εγνατία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τους τρεις ανθρώπους που απανθρακώθηκαν

Τροχαίο στην Εγνατία: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τους τρεις ανθρώπους που απανθρακώθηκαν

Τα στοιχεία δείχνουν πως το φορτηγό φαίνεται να προσέκρουσε στο σημείο του ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου που επέβαιναν τα τρία θύματα, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί άμεσα πυρκαγιά

Σοκάρουν τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης στις σορούς των τριών ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους το μεσημέρι της Δευτέρας, όταν φορτηγό έπεσε πάνω σε δύο Ι.Χ. στην Εγνατία Οδό, λίγο πριν τα διόδια του Ιάσμου, με αποτέλεσμα να τυλιχθούν στις φλόγες και να απανθρακωθούν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από τη νεκροψία-νεκροτομή που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, Νικόλαος Κηφνίδης, προέκυψε ότι τα τρία θύματα ήταν ζωντανά τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά, όμως είχαν χάσει τις αισθήσεις τους εξαιτίας των σοβαρών τραυμάτων από τη σφοδρή σύγκρουση.

Οι σοροί έφεραν βαριές κακώσεις σε κεφάλι, θώρακα και κοιλιά, κατάγματα πλευρών, καθώς και ρήξεις εσωτερικών οργάνων, ενώ στον οδηγό διαπιστώθηκε και ρωγμώδες κάταγμα βάσης κρανίου.

Από τα έως τώρα στοιχεία, το φορτηγό φαίνεται να προσέκρουσε στο σημείο του ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, με αποτέλεσμα να εκδηλωθεί άμεσα πυρκαγιά. Έτσι, οι τρεις επιβαίνοντες δεν κατέληξαν από τα τραύματα της πρόσκρουσης, αλλά από την πυρκαγιά που ακολούθησε, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι τη στιγμή εκείνη βρίσκονταν σε λιπόθυμη κατάσταση και δεν είχαν τις αισθήσεις τους.

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ