Τροχαίο στο Ηράκλειο: Κερδίζει τη μάχη ο 13χρονος που είναι διασωληνωμένος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις
Εξιτήριο για την 41χρονη μητέρα του αγοριού και τον 27χρονο οδηγό του άλλου αυτοκινήτου.
Αισιόδοξα είναι την Κυριακή (19.10.2025) τα νεότερα για το 13χρονο αγόρι που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι από το τροχαίο που σημειώθηκε στο Ηράκλειο στην περιοχή Βούτες το Σάββατο (18.10.2025).
Από το σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο ο ανήλικος υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και διασωληνώθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΑΓΝΗ, με την κατάσταση της υγείας του να είναι πλέον σταθερή.
Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Creta24, ο Διοικητής του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, Γιώργος Χαλκιαδάκης, ο 13χρονος νοσηλεύεται μεν διασωληνωμένος, αλλά η κλινική του εικόνα είναι πια σταθερή.
Στο μεταξύ, καλύτερα είναι, επίσης, τα νέα για τη 41χρονη μητέρα του αγοριού, αλλά και τον 27χρονο οδηγό του δεύτερου οχήματος, που ενεπλάκη στο τροχαίο.
Σύμφωνα με τον Διοικητή του Βενιζέλειου Νοσοκομείου, Κώστα Δανδουλάκη και οι δύο υποβλήθηκαν σε εξετάσεις και αφού έλαβαν τις πρώτες βοήθειες, αποχώρησαν.
Το τροχαίο σημειώθηκε όταν τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με σφοδρότητα στην περιοχή των Βουτών, στον δρόμο προς ΠΑΓΝΗ.
Μητέρα και γιος εγκλωβίστηκαν στο αυτοκίνητο και κρίθηκε αναγκαία η επέμβαση της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο με δύο οχήματα και δέκα υπαλλήλους για τον απεγκλωβισμό τους.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Χανιά: Ξέχασαν παιδάκια νηπιαγωγείου σε σχολικό λεωφορείο - «Έμειναν μέσα 5 ώρες, βρέθηκαν σε τραγική κατάσταση»
«Τα παιδιά ήταν κατουρημένα και κλαμμένα, σε τραγική κατάσταση» αναφέρει γονέας μαθητή που φοιτά στο σχολείο της περιοχής.
Νέο επικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης: Η Κρητικιά γιαγιά ανέβασε πίεση με το... «χαζόGPT»!
Οι Κρητικές γιαγιάδες επιστρέφουν με νέο χιουμοριστικό σποτ για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης και τα βάζουν με την Τεχνητή Νοημοσύνη.
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η τεχνολογία είναι βοηθός και σύμβουλος αλλά ποτέ αντικαταστάτης της ανθρώπινης κρίσης»
Το "παρών" στην εκδήλωση έδωσε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Τασούλας.
Σε εξέλιξη επιχείρηση απομάκρυνσης των πυρομαχικών από τον βυθό του όρμου της Ιεράπετρας
Ήδη έχουν ανασυρθεί αρκετά από τα αντικείμενα, τα οποία, βρίσκονται σε ιδιαίτερα προχωρημένη κατάσταση οξείδωσης.
Γιώργος Μαζωνάκης: Μαζεύτηκαν 11.130 ευρώ στην κηδεία του – Δημιουργείται στη μνήμη του κινητή κοινωνική κουζίνα
«Δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε, πως ο Γιώργος θα χαμογελούσε με αυτή την εξέλιξη. Γιατί η αγάπη, όταν είναι αληθινή, δεν τελειώνει ποτέ», αναφέρει η Humanity Greece.
Νίκος Ανδρουλάκης: «Πολιτική αλλαγή μόνο με πρώτο το ΠΑΣΟΚ – Στα 1,3 δισ. το κόστος του προγράμματός μας»
«Εγώ λοιπόν διεκδικώ την πρωτιά γιατί είναι ο μόνος τρόπος να φύγει η Νέα Δημοκρατία και να αλλάξουμε πολιτική», ήταν τα λόγια του.