Τροχαίο στον Άγιο Δημήτριο: Χειροπέδες στον 20χρονο οδηγό μηχανής που παρέσυρε το 2χρονο αγοράκι – Δεν είχε δίπλωμα
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 20χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 20χρονος οδηγός μηχανής ο οποίος παρέσυρε και εγκατέλειψε ένα παιδί δύο ετών στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου, το βράδυ της Τετάρτης (1.10.25).
Σε βάρος του οδηγού της μηχανής που παρέσυρε το αγοράκι στον Άγιο Δημήτριο σχηματίστηκε δικογραφία από το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής για σωματικές βλάβες από αμέλεια, και συμπεριφορά σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος.
Ειδικότερα, το απόγευμα της Τετάρτης, ο 20χρονος οδηγώντας δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην περιοχή του Αγίου Δημητρίου, παρέσυρε και στη συνέχεια εγκατέλειψε 2χρονο αγόρι, το οποίο βρισκόταν σε παιδικό καρότσι συνοδευόμενο από συγγενικό του πρόσωπο.
Αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης που έσπευσαν άμεσα στο σημείο, κατόπιν επισταμένων αναζητήσεων, εντόπισαν τον κατηγορούμενο λίγη ώρα αργότερα και τον οδήγησαν στο Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε ως ο δράστης του τροχαίου.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 20χρονος στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και του επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.
Λίγο πριν την προσγείωση η τραγωδία με τους δύο νεκρούς από συντριβή μονοκινητήριου στην Πιερία, τι είναι η «πτήση εθισμού» που έκαναν
Κατά τον πρόεδρο της Αερολέσχης Πιερίας ο 41χρονος πιλότος έκανε μια διέλευση, στη συνέχεια πήρε ύψος, έκανε έναν ατυχή ελιγμό και δυστυχώς κατέληξε στο έδαφος.
Μάρκο Ρούμπιο: Η Ελλάδα είναι σημαντική για το μέλλον των ΗΠΑ, αξίζει έναν ισχυρό πρέσβη
«Θα χρειαστεί, να αφιερώσουμε χρόνο για να εντοπίσουμε το κατάλληλο πρόσωπο, καθώς θέλουμε να προσφέρουμε στην Ελλάδα τον πρέσβη που αξίζει και δικαιούται»
Πάτρα: 35χρονη έβαλε φωτιά στα μαλλιά της και πέρασε σχοινί στον λαιμό της στο προαύλιο του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας»
Η 35χρονη στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική ΠΓΝΠ.
Πιερία: «Έκανε έναν ατυχή ελιγμό και έπεσε» – Τι αποκαλύπτει ο πρόεδρος της Αερολέσχης για τη συντριβή του αεροσκάφους
Ο 41χρονος πιλότος είχε πετάξει για 40 λεπτά και ζήτησε να κάνει χαμηλή διέλευση πάνω από τον διάδρομο λίγο πριν την πτώση.
Άγρια επίθεση σε 14χρονο έξω από γυμνάσιο στον Πειραιά: Λιποθύμησε από τα χτυπήματα – Νοσηλεύεται με ράγισμα στο κρανίο
Ο 14χρονος επειδή προσπάθησε να προστατεύσει άλλον μαθητή.