ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Τυμπάκι: Ο ανιψιός πυροβόλησε τον θείο του την ώρα που κοιμόταν – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Τυμπάκι: Ο ανιψιός πυροβόλησε τον θείο του την ώρα που κοιμόταν – Ταυτοποιήθηκε ο δράστης

Οι αρχές αναζητούν πλέον τον 21χρονο ανηψιό του 60χρονου που τραυματίστηκε.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Η λύση του μυστηρίου για την υπόθεση πυροβολισμών στο Τυμπάκι στο Ηράκλειο ήρθε και σόκαρε. Ένας 60χρονος άνδρας τραυματίστηκε ενώ κοιμόταν στο σπίτι του και όπως αποκαλύπτουν τα στοιχεία, θύτης είναι ο ανιψιός του.

Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εξιχνιάσουν την υπόθεση και ταυτοποίησαν τον δράστη των πυροβολισμών στο Τυμπάκι Ηρακλείου, ο οποίος είναι ένας 21χρονος ανιψιός του θύματος.

Το χρονικό

Ο 60χρονος, κοιμόταν στο κρεβάτι του μαζί με την σύζυγό του, όταν τραυματίστηκε από σκάγια καραμπίνας. Όπως δείχνουν τα στοιχεία, ο νεαρός είχε πυροβολήσει από το παράθυρο της κρεβατοκάμαράς τους, με τα σκάγια να τραυματίζουν τον άτυχο άνδρα στην πλάτη και το χέρι.

Ο 60χρονος, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μοιρών και στη συνέχεια στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες και επέστρεψε σπίτι του.

Πλέον οι αρχές αναζητούν τον 21χρονο ανιψιό του.

Στο νοσοκομείο Χανίων με βαριά τραύματα βρέφος 17 μηνών - Συνελήφθη η 18χρονη μητέρα
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Στο νοσοκομείο Χανίων με βαριά τραύματα βρέφος 17 μηνών - Συνελήφθη η 18χρονη μητέρα
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος για Γιώργο Μαζωνάκη: «Είμαι συγκλονισμένος από τον άδικο χαμό του υπό συνθήκες απαράδεκτες»
Λιβάνιος για Κασιδιάρη: «Ο Άρειος Πάγος θα κρίνει αν δικαιούται να συμμετάσχει στις εκλογές»
Νέα στοιχεία: Η καρδιά του Μαζωνάκη σταμάτησε ενώ ήταν στο μηχάνημα πλασμαφαίρεσης, έχει καταγραφεί η ακριβής χρονική στιγμή
Η Νίκαια «δακρύζει» για το δικό της παιδί - Χιλιάδες κόσμου αποχαιρετούν τον Γιώργο Μαζωνάκη, πλήθος επωνύμων στην κηδεία - Δείτε live