Βέροια: Ζευγάρι τα έκανε «γυαλιά καρφιά» στα γραφεία της ΔΥΠΑ και επιτέθηκε σε υπαλλήλους
Νέο περιστατικό βίας κατά υπαλλήλων σε υπηρεσία όταν ζευγάρι αντέδραση επειδή δεν πληρώθηκε.
Χαμός στα γραφεία της ΔΥΠΑ στη Βέροια το πρωί της Τετάρτης (29.04.2026) όταν ένα ζευγάρι έβρισε και απείλησε τους υπαλλήλους, επειδή δεν είχαν πληρωθεί.
Το ζευγάρι, ένας 60χρονος και μια 58χρονη, πήγε στη ΔΥΠΑ Βέροιας και ζήτησε από τους υπαλλήλους να ενημερωθεί για το πότε θα πληρωθεί.
Οι υπάλληλοι, όπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, απάντησαν ότι το ζευγάρι θα πληρωθεί στις 9 Μαΐου. Τότε, το ζευγάρι επικαλέστηκε φίλους και γνωστούς λέγοντας ότι εκείνοι έχουν ήδη πληρωθεί, ενώ αυτοί όχι.
Στη συνέχεια, και ενώ η απάντηση της υπηρεσίας δεν άρεσε στο ζευγάρι, οι ίδιοι ξεκίνησαν να τα σπάνε όλα και να κάνουν γυαλιά-καρφιά τον χώρο και έσπρωχναν υπαλλήλους.
Οι υπάλληλοι φώναξαν την αστυνομία και το ζευγάρι συνελήφθη. Σήμερα οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν ενώπιον εισαγγελέα.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!