ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 17 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

ΒΙΚΟΣ η Νο1 επιλογή των καταναλωτών για δεύτερη συνεχομένη χρονιά

ΒΙΚΟΣ η Νο1 επιλογή των καταναλωτών για δεύτερη συνεχομένη χρονιά

Το ποιοτικό νερό που επιλέγουν οι Έλληνες!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ επιβεβαιώνει τη σταθερή ηγετική του θέση στην ελληνική αγορά εμφιαλωμένου νερού, κατακτώντας για δεύτερη διαδοχική χρονιά την 1η θέση στην κατηγορία του, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της NielsenIQ*.

Με μερίδιο αγοράς 19,8%*, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ διατηρεί το σαφές ανταγωνιστικό προβάδισμα των 1,6 ποσοστιαίων μονάδων έναντι της δεύτερης επώνυμης μάρκας της αγοράς, επιβεβαιώνοντας την απόσταση που είχε δημιουργηθεί από την
προηγούμενη χρονιά.

Η διατήρηση της πρωτιάς αποτελεί ισχυρή ένδειξη της διαχρονικής εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το brand. Σήμερα, το φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ έχει καθιερωθεί στην καθημερινότητα των Ελλήνων καταναλωτών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα αναγκών: από την ατομική κατανάλωση, έως την οργανωμένη φιλοξενία και τον κλάδο της εστίασης.

Η ηγετική θέση του φυσικού μεταλλικού νερού ΒΙΚΟΣ αντανακλά μια φιλοσοφία που εστιάζει στην ποιότητα, στον σταθερό στρατηγικό σχεδιασμό, στη διαρκή εξέλιξη και στη βιώσιμη ανάπτυξη, ενισχύοντας με συνέπεια την αξιοπιστία του brand.

Σας ευχαριστούμε που μας κάνετε τη Νο1 επιλογή.

*ΝielsenIQ Year 2025 Total Market Still Water

Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο στην Πάτρα για να του κλέψουν το κινητό: «Δεν φτάνει μόνο η αστυνόμευση – Οικογένεια και κοινωνία πρέπει να δράσουν»
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Ανήλικοι επιτέθηκαν σε 15χρονο στην Πάτρα για να του κλέψουν το κινητό: «Δεν φτάνει μόνο η αστυνόμευση – Οικογένεια και κοινωνία πρέπει να δράσουν»
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Θεσσαλονίκη: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών – Πλησίαζαν ανήλικους μέσω Telegram, πληρώνονταν σε κρυπτονομίσματα
Ο δικηγόρος της Ιωάννας Γάκα διαψεύδει δημοσιεύματα περί αλλαγής υπερασπιστικής γραμμής στην υπόθεση Μαζωνάκη