ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 28 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Βόνιτσα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από συνομηλίκους του – Υπέστη κάταγμα στο σαγόνι

Βόνιτσα: Άγριος ξυλοδαρμός 17χρονου από συνομηλίκους του – Υπέστη κάταγμα στο σαγόνι

Ως ύποπτοι για την επίθεση συνελήφθησαν τρεις επίσης 17χρονοι που κατηγορούνται για βαριά σωματική βλάβη, καθώς και οι γονείς τους για παραμέληση ανηλίκων.

Άγριος ξυλοδαρμός σημειώθηκε στη Βόνιτσα, όπου ανήλικος δέχτηκε άγρια επίθεση από συνομήλικούς του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά και να χρειαστεί νοσηλεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συνελήφθησαν τρεις 17χρονοι από τη Βόνιτσα, οι οποίοι φέρονται να επιτέθηκαν στον ανήλικο μαθητή, ο οποίος λόγω του ξυλοδαρμού υπέστη βαριά σωματική βλάβη.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για βαριά σωματική βλάβη και σωματική βλάβη σε αδύναμο άτομο.

Η μητέρα του θύματος κατήγγειλε το περιστατικό στο Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων.

Όπως αναφέρθηκε, ο ανήλικος διακομίστηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαγνώστηκε με κάταγμα στη γνάθο, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων «Χατζηκώστα» για περαιτέρω νοσηλεία.

Παράλληλα, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν και πέντε ενήλικες, γονείς των 17χρονων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Πρόκειται για δύο γυναίκες ηλικίας 44 και 48 ετών, έναν 51χρονο, αλλά και έναν 49χρονο και μια 40χρονη αλβανικής καταγωγής.

Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Πρέβεζας, το οποίο διερευνά τις συνθήκες της επίθεσης και τυχόν εμπλοκή άλλων προσώπων.

Πηγή: newsit.gr

Αγία Παρασκευή: «Ο 43χρονος με είχε χτυπήσει, έπινε και ήταν αδιάφορος» – Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή για τη δολοφονία του
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Αγία Παρασκευή: «Ο 43χρονος με είχε χτυπήσει, έπινε και ήταν αδιάφορος» – Τι κατέθεσε η πρώην σύζυγος του Πολωνού καθηγητή για τη δολοφονία του