Βορίζια: Έκρυψαν καλάσνικοφ στο σπίτι θύματος της βεντέτας του 1955 - Η γυναίκα είναι τυφλή με κινητικά προβλήματα
Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του ατόμου που φέρεται να απέκρυψε τον επίμαχο οπλισμό στο σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκονται σε εξέλιξη.
Στο σπίτι μιας 86χρονης γυναίκας, η οποία ήταν μία από τους τραυματίες του 1955 στα Βορίζια, από την ρίψη της χειροβομβίδας, εντόπισαν αστυνομικοί την επομένη του αιματοκυλίσματος με τους δύο νεκρούς δύο μακρίκανα όπλα, μία γεμιστήρα και φυσίγγια.
Περιγράφεται σύμφωνα με το cretalive ότι η ηλικιωμένη γυναίκα δεν βλέπει από το ένα μάτι, έχει μερική τύφλωση από το δεύτερο, μειωμένη ακοή και αντιμετωπίζει σοβαρά κινητικά προβλήματα εξαιτίας του συμβάντος του 1955. Στο σπίτι ζει μόνη της και στην καθημερινότητά της την βοηθούν στενά συγγενικά της πρόσωπα. Μέσα από την κατάθεση που έδωσε στην Αστυνομία μέλος της οικογένειας, υποστηρίζεται ότι κάποιοι εκμεταλλεύτηκαν με άθλιο τρόπο την αναπηρία της γυναίκας και έκρυψαν τα όπλα μέσα στο σπίτι της. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση του ατόμου που φέρεται να απέκρυψε τον επίμαχο οπλισμό στο σπίτι της ηλικιωμένης βρίσκονται σε εξέλιξη.
Έχει ενδιαφέρον επίσης, η κατάθεση αστυνομικού που επικαλείται τις πληροφορίες που έδωσε στις Αρχές συγγενικό πρόσωπο των προφυλακισμένων μελών της οικογένειας Φραγκιαδάκη.
Υποστηρίζεται ότι το άτομο αυτό, φθάνοντας στα Βορίζια μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε για τους πυροβολισμούς, "είδε δίπλα σε ένα αυτοκίνητο ένα καλάσνικοφ και μια καραμπίνα. Αμέσως πήρε το καλάσνικοφ και το έκρυψε πίσω από έναν κάδο σκουπιδιών, ενώ την καραμπίνα την έκρυψε στην εξωτερική τουαλέτα της οικίας συντοπίτη τους".
Κατά την ΕΛ.ΑΣ, το ίδιο πρόσωπο φέρεται να πληροφόρησε τους αστυνομικούς ότι τελικά το καλάσνικοφ το πήρε ο μικρότερος από τα αδέρφια Φραγκιαδάκη και μαζί με τον πατέρα του, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Αστυνομικοί καταθέτουν ότι πράγματι η καραμπίνα βρέθηκε στο σημείο όπου την είχε αποκρύψει το εν λόγω πρόσωπο.
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Ο Μητσοτάκης θα εξαγγείλει στη ΔΕΘ 12 μέτρα που θα απλώνονται ως τις εκλογές - Σκέψεις για κάλπες τέλη Μαΐου, αρχές Ιουνίου
Ως αφετηρία μιας μακράς προεκλογικής περιόδου αντιμετωπίζει η κυβέρνηση τη φετινή ΔΕΘ και η Θεσσαλονίκη μετατρέπεται σε βατήρα για την ανάπτυξη από τον πρωθυπουργό της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής του 2027, του προγράμματος της ΝΔ για την επόμενη τετραετία και της αντεπίθεσης για την ανάκτηση του χαμένου εδάφους στη Βόρεια Ελλάδα.
Ο Σταύρος Φλώρος ξεκινάει δικαστικό αγώνα κατά του «Survivor» -Μηνύει την παραγωγή και ζητάει 100 εκατ. δολάρια
Σε δικαστικό αγώνα προχωράει ο Σταύρος Φλώρος κατά της παραγωγής του «Survivor», διεκδικώντας 100 εκατομμύρια ευρώ αποζημίωση μετά το σοβαρό ατύχημα στον Άγιο Δομίνικο.
Κώστας Καραμανλής: Θα παρουσιάζει βιβλίο για Δομάζο-Αντωνιάδη την ώρα που ο Μητσοτάκης θα μιλάει στη ΔΕΘ
Ο Κώστας Καραμανλής θα συμμετάσχει στην παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Μπλιάτκα "Ο Στρατηγός και ο Κανονιέρης – Ο Κοντός και ο Ψηλός
Βιολογικοί γονείς του νεκρού βρέφους που βρέθηκε σε βαλίτσα στην Κυψέλη ο 43χρονος και η 38χρονη, τι έδειξαν τα αποτελέσματα DNA
Οι κατηγορούμενοι είναι γονείς του νεκρού παιδιού, της 15χρονης και του 12χρονου - Ο 9χρονος είναι γιος της Γερμανίδας αλλά όχι του Έλληνα
Η ομιλία του Ν. Ανδρουλάκη για τον εορτασμό των 52 χρόνων από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, την 3η Σεπτεμβρίου 1974 -Δείτε live
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη από το Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τα 52 χρόνια από την ημέρα ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ από τον Ανδρέα Παπανδρέου.
Έσκαψαν όλο τον κήπο και δεν βρήκαν την ηλικιωμένη -«Μένω δέκα χρόνια εδώ και δεν την είχα δει ποτέ», λέει γείτονας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση στον Μαραθώνα και τη γυναίκα που φέρεται να έθαψε τη μητέρα της στην αυλή του σπιτιού της, πριν από περίπου 10 χρόνια.