Χανιά: Επιχείρηση διάσωσης άνδρα στο φαράγγι της Σαμαριάς – Τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση
Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη από διασώστες πυροσβέστες στο Φαράγγι της Σαμαριάς, στα Χανιά.
Άνδρας από την Ολλανδία, που βρισκόταν εντός του Δρυμού κατακρημνίστηκε από ύψος 25 μέτρων με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό του.
Ο άνδρας ήταν μόνος του και κινήθηκε περιπατητικά, όμως λίγο αργότερα παρέα Ελλήνων περιπατητών τον εντόπισαν και μέσω του 112 ενημέρωσαν τις αρμόδιες υπηρεσίες. Μέλη της παρέας σταμάτησαν μάλιστα την αιμορραγία που είχε ο τραυματίας και τον βοήθησαν, σύμφωνα με ενημέρωση του ΑΠΕ-ΜΠΕ, να ανακτήσει τις αισθήσεις του.
Έπειτα από τη σχετική ενημέρωση του 112 ξεκίνησε επιχείρηση προσέγγισης από άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ΕΜΟΔΕ και διασώστες της 3ης ΕΜΑΚ. Για την άμεση μεταφορά στο νοσοκομείο Χανίων κινητοποιήθηκε και ελικόπτερο από την Ελευσίνα, το οποίο θα φτάσει περί της 7.00 μ.μ. στην περιοχή ώστε να παραλάβει και να διακομίσει τον Ολλανδό τραυματία στο Νοσοκομείο Αγ. Γεώργιος Χανίων.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
ΔΥΠΑ: Έως 20 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στον τουρισμό
Δικαίωμα εγγραφής έχουν όσοι είναι 18 ετών και άνω και διαθέτουν τουλάχιστον απολυτήριο Γυμνασίου ή ισότιμο τίτλο σπουδών
Πρέβεζα: Μεγάλη κινητοποίηση για φωτιά στο Θεσπρωτικό – Στη μάχη και εναέρια μέσα
Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις βρίσκονται στο σημείο
Οδηγός με κλεμμένο αυτοκίνητο παραβίασε STOP στην Ηλιούπολη και συγκρούστηκε με ταξί – Δείτε εικόνες
Το ταξί από τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κατέληξε να κρέμεται σε αυλή σπιτιού
Επένδυση ύψους 4,2 εκατ. ευρώ από την Lidl Ελλάς για το πλήρως ανανεωμένο κατάστημά της στον Γέρακα
Ένας σύγχρονος χώρος 1.302 τ.μ. που συνδυάζει την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία.
Ιός Δυτικού Νείλου: Αττική και Θεσσαλία παραμένουν στο επίκεντρο της έξαρσης - «Ιδιαίτερη προσοχή μέχρι τέλος Σεπτέμβρη», λέει η Παγώνη
Η Ματίνα Παγώνη συνέστησε προσοχή στους πολίτες, λέγοντας μάλιστα ότι από τις αρχές του Οκτωβρίου αναμένεται να βελτιωθεί η εικόνα της έξαρσης – 13 χρόνων παιδί ανάμεσα σε 290 κρούσματα που εκδηλώθηκαν φέτος.
Βρέθηκε η σορός της 90χρονης μέσα σε σεντόνια στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας στον Μαραθώνα
Συνεχίζονται οι έρευνες για τις συνθήκες και τα αίτια θανάτου της ηλικιωμένης - Εισαγγελέας, ιατροδικαστής και ανθρωπολόγος στη μονοκατοικία του Μαραθώνα