ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Χανιά: Κατέληξε ο 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών που είχε τραυματιστεί σε προπόνηση

Χανιά: Κατέληξε ο 19χρονος αθλητής πολεμικών τεχνών που είχε τραυματιστεί σε προπόνηση

Ο νεαρός είχε δεχθεί ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια προπόνησης

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Κατέληξε ο 19χρονος που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, μετά από σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι κατά τη διάρκεια προπόνησης σε πολεμικές τέχνες.

Ο νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας (10/3), παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, σύμφωνα με το neakriti.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ο νεαρός είχε δεχθεί ένα πολύ δυνατό χτύπημα στο κεφάλι, κατά τη διάρκεια προπόνησης. Σύμφωνα με τον διοικητή του Νοσοκομείου Χανίων, Γιώργο Μπέα, ο νεαρός αθλητής μετέβη στο νοσοκομείο στις 27 Φεβρουαρίου και εισήχθη άμεσα στη ΜΕΘ. Ο τραυματισμός του, ωστόσο, είχε συμβεί δύο ημέρες νωρίτερα, με τον ίδιο όπως φαίνεται να μην είχε εκτιμήσει αρχικά τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι γιατροί διαπίστωσαν ότι η κατάστασή του ήταν ιδιαίτερα σοβαρή, καθώς έφερε βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Ο 19χρονος αθλητής παρέμεινε διασωληνωμένος στη ΜΕΘ, με τους γιατρούς να καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να σταθεροποιήσουν την κατάστασή του. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και ο άτυχος νέος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Δευτέρας.

Eurobank και ΟΠΑ δημιουργούν γέφυρα μεταξύ πανεπιστημίου και αγοράς εργασίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Eurobank και ΟΠΑ δημιουργούν γέφυρα μεταξύ πανεπιστημίου και αγοράς εργασίας
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google