ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Χανιά: Μία Γαλλίδα και μία Δανέζα καταγγέλλουν βιασμό τους

Χανιά: Μία Γαλλίδα και μία Δανέζα καταγγέλλουν βιασμό τους

Τις υποθέσεις χειρίζεται η Ασφάλεια Χανίων, που ερευνά πολύ προσεκτικά τι ακριβώς έχει συμβεί

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Δύο σοβαρές καταγγελίες ερευνούν οι αρχές στα Χανιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία Γαλλίδα και μία Δανέζα, οι οποίες προσέφυγαν στην αστυνομία, υποστηρίζοντας ότι έπεσαν θύματα βιασμού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patris.gr, οι καταγγελίες που έκαναν οι δύο γυναίκες στα Χανιά στρέφονται κατά δύο αλλοδαπών τους οποίους κατηγορούν για βιασμό.

Η μεν Γαλλίδα, υγειονομικής κρατική λειτουργός κατήγγειλε στο αστυνομικό τμήμα Καντάνου ότι συνευρέθηκε ερωτικά, χωρίς τη θέλησή της, με έναν αλλοδαπό που διαμένει στην Παλαιόχωρα.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η 35χρονη Γαλλίδα φέρεται να είχε καταναλώσει ποσότητα αλκοόλ και όλα συνέβησαν, όπως υποστηρίζει, ενώ ήταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Ο αλλοδαπός, ο οποίος θα οδηγηθεί στον ανακριτή, φέρεται να έχει παραδεχθεί την πράξη του, όμως τονίζει, σε όλους τους τόνους, ότι τα πάντα έγιναν με την συναίνεσή της Γαλλίδας.

Στο μεταξύ, ακόμα μία περίπτωση γυναίκας, η οποία κατήγγειλε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά, απασχολεί τις αρχές των Χανίων.

Πρόκειται για μία υπήκοο Δανίας, η οποία κατήγγειλε στις Αρχές ότι δέχθηκε σεξουαλική κακοποίηση από έναν αλλοδαπό, στις 23 Μαΐου στην παλιά πόλη των Χανίων.

Τις δύο υποθέσεις χειρίζεται η Ασφάλεια Χανίων, που ερευνά πολύ προσεκτικά τι ακριβώς έχει συμβεί.

Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τελευταία λόγια του πριν ξεψυχήσει, η κατάστασή του όταν έφτασε στην κλινική και οι αντιφάσεις των γιατρών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Μαζωνάκης: Τα τελευταία λόγια του πριν ξεψυχήσει, η κατάστασή του όταν έφτασε στην κλινική και οι αντιφάσεις των γιατρών
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Γιώργος Μαζωνάκης: Νέα ντοκουμέντα - Η στιγμή που φτάνει με ταξί στο ιατρείο - Πού ήταν ο 58χρονος γιατρός την ώρα της πλασμαφαίρεσης
Γιώργος Μαζωνάκης: "Επί 1,5 ώρα ήταν χωρίς τις αισθήσεις του στο ιατρείο" - Τι αποκάλυψε ο δικηγόρος του
Αλέξης Τσίπρας στην 90ή ΔΕΘ: Καινοτομία, παραγωγή και ευχές για επιστροφή του Απόλλωνα Καλαμαριάς στα «μεγάλα σαλόνια»