Χανιά: Σωρεία αδικημάτων για τον 21χρονο οδηγό από το «ωτοστόπ του τρόμου» – Στο νοσοκομείο ο πατέρας του
Την Τετάρτη θα απολογηθεί ο 21χρονος που εγκλώβισε τις άτυχες φοιτήτριες στο αυτοκίνητο του.
Αύριο, Τετάρτη (30.7.2025), αναμένεται να απολογηθεί ο 21χρονος που συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου (25.7.2025) στα Χανιά γιατί εγκλώβισε τις φοιτήτριες που είχαν κάνει ωτοστόπ στο αυτοκίνητο του. Ο 57χρονος πατέρας του που τον βοηθούσε να ξεφύγει, κατέληξε στο νοσοκομείο καθώς παρουσίασε πρόβλημα υγείας
Μετά την απίστευτη καταδίωξη στα Χανιά, που ξεκίνησε ύστερα από ένα “ωτοστόπ τρόμου”, ο νεαρός κατηγορείται για μια σειρά σοβαρών αδικημάτων, με τις αρχές να ερευνούν σε βάθος το περιστατικό.
Ο 57χρονος πατέρας του ο οποίος επίσης συνελήφθη, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων καθώς παρουσίασε πρόβλημα υγείας.
Ο 21χρονος οδηγός κατηγορείται ότι εγκλώβισε τρεις φοιτήτριες στο αυτοκίνητό του και προσπάθησε να διαφύγει κάνοντας ελιγμούς και πέφτοντας πάνω σε αστυνομικούς, με τη βοήθεια του πατέρα του που προσπάθησε να μπλοκάρει τα περιπολικά.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας και οι δύο κατηγορούνται «για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων, επικίνδυνη οδήγηση, παραβάσεις Κ.Ο.Κ. και φθορά ξένης ιδιοκτησίας».
Πηγή: newsit.gr
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Η ομιλία του προέδρου της Eurobank Γιώργου Ζανιά για το δημογραφικό
«Το Δημογραφικό ως πρόκληση για την οικονομία, την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή», στο πλαίσιο της Ημερίδας «Υπογεννητικότητα & Οικογένεια: Συνθέτοντας Λύσεις για το Δημογραφικό Πρόβλημα»
"Διάσπαρτοι βελονισμοί, καρδιά μικρού παιδιού": Η αποκάλυψη του τεχνικού συμβούλου της οικογένειας Μαζωνάκη για τη νεκροψία
Νέα στοιχεία για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη έδωσε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, αποκαλύπτοντας τι έδειξε η νεκροψία-νεκροτομή
Ηγουμενίτσα: Συγκλονισμένοι οι άνθρωποι που γνώριζαν την 25χρονη – «Δεν υπάρχει περίπτωση η Πηνελόπη να του χρωστούσε χρήματα»
Γείτονας του δράστη αποκαλύπτει στο newsit.gr την προβληματική συμπεριφορά του, συνάδελφοι της άτυχης Πηνελόπης κάνουν λόγο για «ένα καλό και μορφωμένο κορίτσι».
Απίστευτες εικόνες: Φέρετρο πάνω σε τρέιλερ στην Εθνική Οδό άφησε άφωνους τους οδηγούς!
Το φέρετρο βρισκόταν σε κοινή θέα πάνω στο τρέιλερ, χωρίς να χρησιμοποιείται κάποια νεκροφόρα για τη μεταφορά του.
Μύκονος: Σαρωτικός έλεγχος στην Πολεοδομία, ειδικό κλιμάκιο στο νησί - Γιατί είναι "εκτός" οι ηλεκτρονικές πλατφόρμες
Το πρωί της Δευτέρας, κλιμάκιο της Πολεοδομίας Σύρου έφθασε στη Μύκονο προκειμένου να πραγματοποιήσει έλεγχο στο ψηφιακό αρχείο της υπηρεσίας.
ΔΕΗ: Χρυσός Χορηγός του 32ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας
Με την υποστήριξη της ΔΕΗ, τα βραβεία Χρυσή Αθηνά Καλύτερης Ταινίας και Χρυσή Αθηνά Καλύτερου Ντοκιμαντέρ.