ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 23 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Χειροπέδες σε 40χρονο αλλοδαπό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση μεταναστών

Χειροπέδες σε 40χρονο αλλοδαπό στο «Ελευθέριος Βενιζέλος», καταζητείτο με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση μεταναστών

Επιπλέον, σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ από τις αρχές της Αυστρίας.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του lamiareport.gr στην Google

Έναν καταζητούμενο με ευρωπαϊκό ένταλμα για διακίνηση μεταναστών συνέλαβαν αστυνομικοί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Πρόκειται για έναν 40χρονο, ο οποίος αναμένεται να εκδοθεί στην Αυστρία, όπου εκκρεμούν σε βάρος του σχετικές κατηγορίες.

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ. τη Μεγάλη Τετάρτη (08.04.2026), οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 40χρονο μεσημεριανές ώρες της 7ης Απριλίου όταν έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Ο άνδρας διώκεται με ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης από τις αρχές της Αυστρίας για διακίνηση μεταναστών.

Επιπλέον, σε βάρος του 40χρονου εκκρεμούσε απόφαση, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 5 ετών και χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για «διευκόλυνση εξόδου από το ελληνικό έδαφος υπηκόων τρίτης χώρας κατά συρροή».

Ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

«Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε ο άνδρας πριν πέσει στο κενό από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ «Βοήθεια, βοήθεια» φώναζε ο άνδρας πριν πέσει στο κενό από τον δεύτερο όροφο ξενοδοχείου στην Ομόνοια
Προσθήκη ως προτεινόμενη
πηγή στην Google
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος