ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 7 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Καθηγητής στη Χίο κατηγορείται πως αυνανιζόταν μπροστά σε συναδέλφους του – «Περίεργη συμπεριφορά» καταγγέλλει μαθήτριά του

Καθηγητής στη Χίο κατηγορείται πως αυνανιζόταν μπροστά σε συναδέλφους του – «Περίεργη συμπεριφορά» καταγγέλλει μαθήτριά του

Ο καθηγητής απαλλάχθηκε οριστικά από τα καθήκοντά του ενώ τις επόμενες εβδομάδες αναμένεται να ολοκληρωθεί και η ΕΔΕ σε βάρος του.

Οργή και μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η δράση ενός καθηγητή στη Χίο ο οποίος κατηγορείται πως αυνανιζόταν μπροστά σε γυναίκες συναδέλφους του, εντός του σχολείου όπου εργάζονταν.

Συνολικά 3 καθηγήτριες τον κατήγγειλαν για αυτή την ανάρμοστη συμπεριφορά. Τα περιστατικά έγιναν αρχικά σε σχολείο του Βροντάδου και στη συνέχεια σε σχολείο της πόλης της Χίου. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του νησιού έθεσε τον καθηγητή σε αναγκαστική άδεια άνευ αποδοχών για έναν μήνα και διέταξε ΕΔΕ για να γίνει η απαραίτητη ενέργεια.

Την ίδια στιγμή, μαθήτρια σχολείου, με επιστολή της προς τη Διεύθυνση, κατήγγειλε τον συγκεκριμένο καθηγητή για «περίεργη και ανάρμοστη συμπεριφορά» ζητώντας να ληφθούν άμεσα μέτρα προστασίας για τους μαθητές.

Μετά την παραπομπή του στο πειθαρχικό συμβούλιο της εκπαίδευσης, αποφασίστηκε και η οριστική απαλλαγή του από τα καθήκοντά του. «Ήταν ακαριαίο και απολύτως αναγκαίο», σχολίασε το Υπουργείο Παιδείας για το περιστατικό, δείχνοντας την μηδενική ανοχή που υπάρχει για τέτοιου είδους περιστατικά.

Η ΕΔΕ αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες εβδομάδες, ενώ η ποινική διερεύνηση βρίσκεται σε εξέλιξη.

Πηγή: newsit.gr

Γιώργος Μαζωνάκης: «Την Πέμπτη θα καταθέσει ο Στέφανος Παπαδόπουλος και μετά οι μάρτυρες», αποκάλυψε ο δικηγόρος του 21χρονου
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Γιώργος Μαζωνάκης: «Την Πέμπτη θα καταθέσει ο Στέφανος Παπαδόπουλος και μετά οι μάρτυρες», αποκάλυψε ο δικηγόρος του 21χρονου