ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MENU
weather-icon 13 oC
Αναζήτηση:
CREATE IMAGE

Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό - Η στιγμή της μεταγωγής των δύο κατηγορούμενων

Υπό δρακόντεια μέτρα η δίκη για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό - Η στιγμή της μεταγωγής των δύο κατηγορούμενων

Για τη μεταγωγή τους σχηματίστηκε αστυνομική πομπή - Πάνοπλοι αστυνομικοί υπάρχουν και στην αίθουσα που διεξάγεται η δίκη

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκαν λίγο μετά τις εννέα το πρωί στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία του 54χρονου τοπογράφου στο Ψυχικό, το Ιούλιο του 2024.

Για τη μεταγωγή τους σχηματίστηκε μια αστυνομική πομπή, ενώ πάνοπλοι αστυνομικοί υπάρχουν και στην αίθουσα που διεξάγεται η δίκη, στο κτίριο 9. Υπενθυμίζεται ότι η δίκη είχε ξεκινήσει στις 17 Νοεμβρίου όμως είχε διακοπεί με αίτημα της υπεράσπισης.

Το έγκλημα έγινε το πρωί της Τρίτης της 2ας Ιουλίου 2024.Όλα συνέβησαν περίπου στις 8.30 όταν το γκρι αυτοκίνητο μάρκας BMW που επέβαινε το θύμα βρισκόταν στη συμβολή των οδών Κρήτης και 25ης Μαρτίου.

Τότε άγνωστο άτομο που επέβαινε σε δίκυκλο πέρασε από το σημείο και άνοιξε πυρ σε βάρος του χρησιμοποιώντας δύο όπλα. Από την έρευνα που έγινε στο σημείο βρέθηκαν περισσότεροι από 20 κάλυκες.

Για το έγκλημα συνελήφθησαν ένας 48χρονος και ένας 44χρονος.

Πηγή: protothema.gr

Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ Η Άννα Ντουντουνάκη στον τελικό των 100μ. πεταλούδα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με πανελλήνιο ρεκόρ