Ύποπτος φάκελος στη Βουλή - Στο σημείο η ΕΜΑΚ, μεγάλη κινητοποίηση των Αρχών
Ο φάκελος έχει μία επιστολή και κάτι που μοιάζει με σκόνη
Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου που εντοπίστηκε σε εξωτερικό χώρο της Βουλής.
Ήδη στο σημείο, όπως αναφέρει το protothema.gr, βρίσκονται 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και την ειδική ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ, για να ελέγξουν τον φάκελο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στον φάκελο υπάρχει μια επιστολή και κάτι που μοιάζει με ύποπτη σκόνη. Για τον σκοπό αυτό, έχει κληθεί η ΕΜΑΚ, με τα μέλη της να φορούν ειδικές στολές.
Σε εξέλιξη επιχείρηση περισυλλογής ύποπτου φακέλου από εξωτερικό χώρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου στην Αθήνα. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με την Ειδική Ομάδα της 1ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 8, 2025
πηγή στην Google
Συνδέσου με την ομάδα του lamiareport.gr στο Viber για άμεση ενημέρωση
Ακολούθησε το LamiaReport.gr στο Google News για όλες τς τελευταίες χρηστικές ειδήσεις
Ακολούθησε το LamiaReport στο Facebook ...για να μη χάνεις είδηση!
Κυριάκος Μητσοτάκης εγκαινίασε τον υπερυπολογιστή «Δαίδαλο»: Η Ελλάδα είναι πιο μπροστά σε σχέση με άλλες χώρες
Ο «Δαίδαλος» θα παρέχει υπολογιστικούς πόρους σε πανεπιστήμια, ερευνητικά κέντρα, νεοφυείς και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, καθώς και δημόσιους φορείς.
Καλώδιο Ελλάδας-Κύπρου: Αντίστροφη μέτρηση με το βλέμμα στην Τουρκία -Μεταξύ νέας έντασης και χρυσής τομής
Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την επανέναρξη των ερευνών της ηλεκτρικής διασύνδεσης Ελλάδας-Κύπρου, με το επόμενο διάστημα να θεωρείται καθοριστικό για την πορεία ενός έργου που έχει βρεθεί επανειλημμένα στο επίκεντρο της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης.
Εγκαινιάζεται ο εθνικός υπερυπολογιστής «Δαίδαλος» στο Λαύριο, έργο προϋπολογισμού 58,9 εκατ. ευρώ
Διαθέτει μετρημένη υπολογιστική επίδοση 85,69 petaflops καταλαμβάνοντας την 31η θέση παγκοσμίως στη λίστα TOP500
Ο Τσίπρας υπέρ των κινητοποιήσεων στη Γαλλία: «Το μήνυμα έρχεται δυνατά» λέει
Ο πρόεδρος της ΕΛ.Α.Σ. ξεκινά περιοδεία στη Θεσσαλία όπου θα έχει συναντήσεις με αγρότες, κτηνοτρόφους, επαγγελματίες και νέους.
Δύο ναυάγια σε Σάμο και Λέσβο μέσα σε λίγες ώρες: 12 νεκροί μετανάστες από ανατροπή σκαφών
Οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 37χρονου Τούρκου διακινητή - Και βρέφος ανάμεσα στα θύματα - Μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία οι διασωθέντες.
Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο του επιχειρηματία Μανώλη Ροδουσάκη σε τροχαίο: Η καμπάνια του να μην βάζει βενζίνη σε οδηγούς μηχανών που δεν φορούσαν κράνος
Ο επιχειρηματίας έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στον ΒΟΑΚ όταν το αυτοκίνητο του συγκρούστηκε με βαν - Τραυματίστηκε η σύζυγός του.