Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φέτος πάμε θέατρο στη Λαμία! - «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Δεκεμβρίου 2021 07:14 Φέτος πάμε θέατρο στη Λαμία! - «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» - ΒΙΝΤΕΟ

«Μια πολιτιστική καταιγίδα ξεκινάει και θα συνεχίσει αμείωτη καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών και μέσα στο νέο έτος....», δηλώνει ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης παρουσιάζει τη διάσημη κωμωδία του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», με μια σύγχρονη σκηνοθετική ματιά, στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας.

Η έναρξη των παραστάσεων ειναι την Παρασκευή (10/12) και σήμερα ο Δήμαρχος Λαμιέων και Πρόεδρος του ΔΗΠΕΘΕ μαζί με τον καλλιτεχνικό Διευθυντή Νίκο Ορφανό και όλους τους ηθοποιούς και συντελεστές έκαναν την παρουσίαση του έργου στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου.


«Το θέατρό μας γέμισε καλλιτέχνες, συντελεστές, συνεργάτες, όπως ελπίζουμε να γεμίσει και από τους θεατές της πόλης μας. Μας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία ο προγραμματισμός του θεάτρου μας, με παραγωγές δικές μας, που φτιάχτηκαν και σχεδιάστηκαν από εμάς, όπως και οι επόμενες που πρόκειται να έρθουν με τη νέα χρονιά.

Κάνουμε πράξη το πιστεύω μας ότι ο πολιτισμός είναι απαραίτητο συστατικό για την ποιότητα ζωής που θέλουμε για τους δημότες μας. Το ΔηΠεΘε Ρούμελης, το ΔηΠεΘε μας, εργάζεται με όλες του τις δυνάμεις για να μας χαρίσει εξαιρετικές παραστάσεις και δράσεις πολιτισμού για όλους μας.



Μια πολιτιστική καταιγίδα ξεκινάει, όπως είχαμε προαναγγείλει και θα συνεχίσει αμείωτη καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών και μέσα στο νέο έτος.
-
Το χειμώνα αυτόν οι Λαμιώτες θα δουν παραστάσεις υψηλού επιπέδου, στο δημοτικό μας θέατρο. Ένας ακόμη λόγος για να επισκεφτεί κάποιος την πόλη μας.

Αυτή τη σεζόν πάμε θέατρο στη Λαμία....», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε και φωτογραφίες από την παρουσίαση της κωμωδίας του Μολιέρου «Ο κατά φαντασίαν ασθενής» στο ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελη.