Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Αρβανίτη στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό party στη «Χώρα»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 08:50 Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Αρβανίτη στο μεγαλύτερο καλοκαιρινό party στη «Χώρα»

Την Τετάρτη 6 Ιουλίου, στον Τόπο Τεχνών «Χώρα», στα Λελέικα Υπάτης, στο πλαίσιο του 16ου Φεστιβάλ Οίτης, το μεγαλύτερο 80s και 90s party επιστρέφει με τους μεγαλύτερους stars!

«Γρανίτα από Ντισκοτέκ» - The 80s & 90s PARTY!

Η Μαντώ, ο Κώστας Μπίγαλης, η Σοφία Αρβανίτη και η Πωλίνα θα μας κεράσουν πολλές μουσικές «γρανίτες» με γεύσεις από την εποχή των ντισκοτέκ, στο πιο ξέφρενο 80s και 90ς πάρτυ.

Ετοιμαστείτε για «Πάμε για τρέλες στις Σεϊχέλες», «Μελισσούλα», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Στοιχηματίζω», «Του Αιγαίου τα Μπλουζ», «Αυτό το καλοκαίρι», «Ροζ Μπικίνι», «Σοκολατί », «Κατερίνα», «Αγκαλίτσες και φιλάκια», «ΠουςΑπς», «Δικός σου για πάντα», «Με την πρώτη ματιά», «Μπλέχτηκα», «Εμείς», «Μπιρίμπα», «Κάνε και εσύ μια τρέλα», «Η κόρη του περιπτερά» και πολλά, πολλά ακόμα λατρεμένα και ανεπανάληπτα τραγούδια.

Ετοιμαστείτε για την πιο «αχτύπητη» τετράδα του ελληνικού πενταγράμμου στην πιο feelgood βραδιά του 2022!

Τιμές εισιτηρίων:

Προπώληση: 13 €

Ταμείο: 15 €

Προπώληση εισιτηρίων:  Γραφεία του Φεστιβάλ Οίτης στη Λαμία (Αντιγόνης7, τηλ. 22310 43333)

Πληροφορίες: 22310 51075 & 22310 43333

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα του 16ου Φεστιβάλ Οίτης στο: www.xwra.gr

Info:
“Γρανίτα από Ντισκοτέκ”– The 80s & 90s Party

Μαντώ, Μπίγαλης, Πωλίνα, Αρβανίτη

Τετάρτη 6 Ιουλίου 2022
Ώρα έναρξης: 21.30
Τόπος Τεχνών «Χώρα»
Λελέικα Υπάτης, Φθιώτιδα
Τηλ. 2231051075
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

www.xwra.gr

Σε συνδιοργάνωση με:

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας (Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε.)
Δήμος Λαμιέων

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση