Το Κουκλοθέατρο Λαμίας πάει στο NISI στις Ράχες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 03 Αυγούστου 2022 07:25 Το Κουκλοθέατρο Λαμίας πάει στο NISI στις Ράχες

Την Τετάρτη 3 Αυγούστου, στις 21:00, έχουμε τη χαρά να φιλοξενούμε στο Nisi το Κουκλοθέατρο Λαμίας και την παράσταση «Χρυσαφένια Πολιτεία».

Πρόκειται για ένα παραδοσιακό παραμύθι των Αζτέκων που μιλά για την αξία της δουλειάς και της χαράς. Οι κούκλες που χρησιμοποιούνται για την παράσταση είναι χειροποίητες.

Στο χώρο μας πριν την έναρξη του κουκλοθεάτρου θα υπάρχουν δραστηριότητες και παιχνίδια για παιδιά και ενήλικες. Ενώ το café/bar μας θα προσφέρει snack και ροφήματα φτιαγμένα από τοπικά προϊόντα και για όλες τις διατροφικές επιλογές.

Σας περιμένουμε για να μάθουμε παρέα πως η αγάπη για την ζωή νικά την αγάπη για το χρυσάφι.

Η είσοδος είναι 5€.

Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο: 22380 31809

Facebook event: Κουκλοθέατρο στο NISI

www.nisi.com.gr

Nisi Πολυχώρος
Ράχες Φθιώτιδας

Facebook: NISI Raches
Instagram: NISI Raches
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση